ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Happy Socks: Οι νέες τους καλοκαιρινές παραλαβές, δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!

Happy Socks: Οι νέες τους καλοκαιρινές παραλαβές, δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!

Newsroom

Happy Socks….

Eίναι το trend της νέας εποχής, είναι η επιλογή των ανθρώπων που δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια, που αγαπούν το στιλ και σίγουρα δεν θέλουν να περνούν απαρατήρητοι.

Ξεχώρισαν αμέσως για τα υπέροχα, ξεχωριστά, μοναδικά, γεμάτα ζωή, χαρά και αισιοδοξία σχέδια τους, αλλά λατρεύτηκαν κυρίως για την ποιότητά τους, αφού αποδεικνύεται πως οι καλτσούλες του Happy Socks, εκτός από εντυπωσιακές, είναι και value for money!

Για τα παιδιά μας, τον σύζυγο μας και εμάς, θα βρούμε μοναδικές επιλογές, δεκάδες σχέδια και τεράστια ποικιλία χρωμάτων…

Τα τελευταία δε χρόνια, με τις μπαλαρίνες, τα sneakers και τα μοκοσίνια να κυριαρχούν στις επιλογές μιας γυναίκας, αυτές οι μοναδικές κάλτσες έγιναν καθημερινή μας συνήθεια, αφού όχι απλά ζεσταίνουν τα ποδαράκια μας ή τα προστατεύουν από το κρύο, αλλά δίνουν χρώμα και μια άλλη διάσταση στο στιλ μας….

Χαίρομαι που βλέπω Βολιώτισσες με παντελόνι στον αστράγαλο, sneakers και καλτσούλα Happ Socks που δένει απόλυτα με την τσάντα τους, το μπουφάν τους ή το μπλουζάκι που φορούν! Ναι…εμείς οι Βολιώτισσες πια ανήκουμε στην κατηγορία των στιλάτων γυναικών, ξέροντας πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!!!

Τώρα δε το Πάσχα αναμένεται να γίνει χαμός από νονές για τα βαφτιστήρια, που εννοείται ότι γι αυτά δεν θα διαλέξουν τίποτα λιγότερο, από Ηappy Socks!

Και να σας πω και το καλύτερο;

Θα βρείτε εκεί την αγαπημένη σας συλλογή Havaianas, από παντόφλες για όλη την οικογένεια και πολλά ακόμα αξεσουάρ που θα κάνουν πιο όμορφο και πιο άνετο το καλοκαίρι σας, όπως τσαντάκια όμορφα και χρηστικά, σε μικρότερο και μεγαλύτερο μέγεθος, πέρα για πέρα αδιάβροχα, για να μην ανησυχείτε όταν πηγαίνετε με τα παιδιά σας σε πισίνες και παραλίες!

Προσωπικά εντυπωσιάστηκα από τα υπέροχα σχέδια και την τεράστια ποικιλία χρωμάτων. Ειδικά αυτές με γκλίτερ, είναι οι αγαπημένες μου, αφού δεν πρόκειται απλά για μια σαγιονάρα, αλλά για ένα παπούτσι, αφού άνετα το φοράς για να κάνεις τα ψώνια σου ή με ένα μακρύ φόρεμα για να πας γαι ποτό το βράδυ!!!!

Το ίδιο εντυπωσιακές είναι και οι παντόφλες της συλλογής Happy Socks επίσης για όλη την οικογένεια!

Και για εμένα, αποτελεί και ένα τέλειο δώρο για τον κουμπάρα και την κουμπάρα!

Αν και αν ήμουν μαμά, θα έκανα ένα σετ από ένα αγαπημένο μου σχέδιο, τόσο για εμένα και τον σύζυγο, όσο και για το παιδί μας…

Τέλος, σε λίγες μέρες καταφθάνουν και τα μαγιό τους και αν ένα μαγιό με ένα ζευγάρι παντοφλάκια, δεν είναι ένα τέλειο δώρο για το βαφτιστήρι τότε τι είναι;

Ανακαλύψτε την μαγεία….στο κατάστημα Happy Socks στον Βόλο, στην Σπυρίδη μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού.

Καλές, παιχνιδιάρικες, χαρούμενες, χρηστικές και όμορφες αγορές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις