ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πήγαμε στον Veneti και αντιληφθήκαμε γιατί τον αγαπούν τόσο πολύ οι Βολιώτες!

Πήγαμε στον Veneti και αντιληφθήκαμε γιατί τον αγαπούν τόσο πολύ οι Βολιώτες!

Newsroom

Βλέποντας πως συνεχώς ο νέος Φούρνος Veneti, στην Δημητριάδος με Φιλελλήνων κερδίζει έδαφος και συζητιέται όλο και πιο πολύ, περάσαμε και εμείς από εκεί για να δούμε αν τελικά, είναι τόσο καλός όσο λένε, για να δούμε γιατί οι Βολιώτες τον έχουν αγκαλιάσει με τόση θέρμη.

Ο χώρος άνετος, φωτεινός, εντυπωσιακός, οικείος και επιβλητικός ταυτόχρονα, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις πολύ εύκολα τις αγορές σου, να δεις όλα τα προϊόντα, σε ξεχωριστές βιτρίνες ανά κατηγορία και καθόλου δεν σε μπερδεύει ή δεν σε κουράζει!

Η ποικιλία των επιλογών; Τεράστια. Ξεκινάς από τον καφέ, πηγαίνεις στο ψωμί, συνεχίζεις με το πρωινό σου σνακ και αγοράζεις κουλούρια, κριτσίνια και γλυκίσματα για τις απογευματινές σου λιγούρες!

Εντυπωσιάστηκα δε, από τις νηστίσιμες επιλογές τους, αφού πέρα από το τι είναι πολλές, είναι και πολύ διαφορετικές απ ότι άλλο έχουμε συνηθίσει…

Στο ψωμί και στο τσουρέκι δε, τους βάζω και πολύ καλό βαθμό!

Μάλιστα το τσουρέκι με επικάλυψη, γίνεται και μπροστά σου, εκείνη την ώρα στις γεύσεις που θα επιλέξεις, όπως και πολλές από τις τάρτες τους.

Ταυτόχρονα βρήκα την μεγαλύτερη ποικιλία σε πασχαλινά αβγουλάκια!!!

Λίγο πριν κλείσω- τους δίνω συγχαρητήρια για τα υπέροχα μακαρόν τους, σχεδόν μια ολόκληρη βιτρίνα σε περιμένει για να διαλέξεις και να τα απολαύσεις- θέλω να τονίσω πως πέρα απ όλα αυτά, στα οποία θα αναφερθώ με λεπτομέρειες σε άλλα άρθρα, ένα λόγος που πετυχαίνει κάθε μέρα να μας ικανοποιεί, είναι το εξαιρετικό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του!

Μέχρι να επανέλθω, κάνε μια στάση Δημητριάδος με Φιλελλήνων και ζήσε την εμπειρία του…Veneti!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις