ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκπαιδευτικό θαύμα στoν Βόλο, σε Φινλανδικά πρότυπα! Εκεί να πας το παιδί σου!

Εκπαιδευτικό θαύμα στoν Βόλο, σε Φινλανδικά πρότυπα! Εκεί να πας το παιδί σου!

Δώρα Μιχαήλ

Το Boutique Training Center αποτελεί τον μοναδικό κέντρο άτυπης εκπαίδευσης στην Μαγνησία, που δραστηριοποιείται στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για ανάπτυξη των Δεξιοτήτων και των Αξιών του μέλλοντος. Αυτό που στην ουσία πραγματοποιεί είναι η σύνδεση των γνώσεων με την πράξη.

Εκτός από την μελέτη των παραδοσιακών μαθημάτων γνωστικών αντικείμενων (όπως είναι για παράδειγμα τα Μαθηματικά, η Ιστορία, η Γεωγραφία κλπ., τα οποία το κέντρο λειτουργεί σαν ανάστροφη τάξη) εντάσσει διδασκαλία διαθεματικών, βιωματικών (cross subject) «φαινομένων» που απαιτούν συνδυαστικές γνώσεις και συνδέονται πιο άμεσα με την καθημερινότητα των παιδιών.

Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν παράλληλα σημαντικές αλλαγές και στον τρόπο διάρθρωσης της αίθουσας διδασκαλίας, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη δημιουργία τμημάτων με μαθητές που δεν κάθονται πια σε στοιχισμένα θρανία μπροστά στον δάσκαλο καθηγητή αλλά που αλληλεπιδρούν μαζί του και μεταξύ τους, με στόχο την επίλυση ενός προβλήματος ή τη λύση ενός γρίφου.

Οι μαθητές, κατακτούν την γνώση μέσα από ευχάριστη διαδικασία και εκτός των στενών ορίων του σχολείου, όπως αυτό ορίζονταν τις προηγούμενες δεκαετίες, ή όπως δυστυχώς πολλοί εκπαιδευτικοί υιοθετούν ακόμη και τώρα. Όλα αυτά εφαρμόζοντας την διαφοροποιημένη διδασκαλία, με αιτήσεις εκπαιδευτικών που θέλουν να δουν την εφαρμογή της στην πράξη. Φυσικά όλα αυτά είναι δοκιμασμένα με επιτυχία στις σκανδιναβικές χώρες!

Τα προγράμματα μας για φέτος είναι η Σχολική Μελέτη, ΜικροΜαγειρεματα, Μικροί Επιστήμονες και Ρομποτική.
Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος συνεχίζονται, για τις λίγες ελεύθερες θέσεις που προέκυψαν από μαθητές μας που μεγάλωσαν ή παρακολούθησαν όλα τα προγράμματα με επιτυχία!

Περισσότερα: 2421304352

ts9

ts7

ts8

ts6

ts3

ts2

ts2

ts3

ts20

ts18

ts17

ts16

ts15

ts14

ts13

ts11

ts10

ts9

ts8

ts7

ts5

ts4

ts3

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις