ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eίσαι ελ.επαγγελματίας και ψάχνεις χώρο να κάνεις τα ραντεβού σου; Εκεί θα πας!

Eίσαι ελ.επαγγελματίας και ψάχνεις χώρο να κάνεις τα ραντεβού σου; Εκεί θα πας!

Newsroom

To Οpen Office ήρθε στον Βόλο και λύνει τα χέρια κάθε ελεύθερου επαγγελματία της πόλης μας!

Έχουν δημιουργήσει έναν υπέροχο χώρο, πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο και με ιδιαίτερη αύρα, ώστε να εμπνέει την δημιουργία και την αποδοτική εργασία, μέσα στον οποίον όλοι μας μπορούμε να βρούμε τον δικό μας χώρο για να εργαστούμε καθημερινά ή να κάνουμε τα σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού μας, χρησιμοποιώντας και τον εξοπλισμό τους, ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να έχουμε και γραμματειακή υποστήριξη.

Ταυτόχρονα μπορείς εκεί να κάνεις τις συσκέψεις με τους συνεργάτες σου, είτε με αυτούς που είσαι κοντά, ερχομενος ταυτόχρονα κοντά, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με όσους είναι σε άλλες πόλεις. Υπάρχει μάλιστα ειδική αίθουσα συνεδριάσεων- συσκέψεων μ ένα μεγάλο τραπέζι ώστε να κάθεστε όλοι άνετα και μια τεράστια οθόνη-προτζέκτορας ώστε να βλέπετε άνετα τους συνεργάτες που είναι μακριά!

Και αν έχεις στο νου σου, ότι χρειάζεσαι έναν χώρο αλλά και υποστήριξη για να κάνεις κάποιο σεμινάριο ή για να συναντήσεις πελάτες και φίλους ώστε να τος ενημερώσεις για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, πάλι στο Open Office έχουν την λύση!

Σου είπα…το Open Office ήρθε για να δώσει τις λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα!

Ανοιχτοί στις ιδέες σας και σε νέες συνεργασίες σας περιμένουν για να κάνουν την καθημερινότητά σας και την δουλειά σας…πιο εύκολη!

Θα τους βρείτε στην Κ.Καρτάλη 62-68

Τηλέφωνο: 24210 23099

Περισσότερα: https://openofficevolos.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις