ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι τυχεροί και οι καλύτεροι του αύριο, σπουδάζουν την ομορφιά στη ΒΜC!

Οι τυχεροί και οι καλύτεροι του αύριο, σπουδάζουν την ομορφιά στη ΒΜC!

Newsroom

Είμαι τόσο σίγουρη, το ξέρω πως όσοι φέτος βρίσκονται στο δεύτερο έτος των σπουδών τους στην BMC ή φέτος θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους θα είναι πολύ τυχεροί…

Θα είναι οι καλύτεροι του αύριο. Θα είναι θωρακισμένοι και αξιόλογοι επαγγελματίες, που από την επόμενη κιόλας μέρα θα εργάζονται, όπως όλοι οι πρώην σπουδαστές της ΒΜC και αυτό γιατι θωρακίζονται τόσο πολύ τεχνικά και γνωστικά, που όπου βρεθούν, δεν θέλουν να τους χάσουν!

Οι περισσότεροι εργάζονται ήδη εκεί όπου έκαναν την πρακτική τους, γιατί κανείς δεν θέλει να χάσει έναν επαγγελματία που ξέρει να κάνει όσο λίγοι την δουλειά τους!

Εκεί είναι και το συγκριτικό πλεονέκτημα της BMC…οι εκπαιδευτές τους είναι ήδη πετυχημένοι επαγγελματίες, με αξιόλογα βιογραφικά και συνεργασίες, μα κυρίως άνθρωποι που ξέρουν καλά την δουλειά τους και με πάθος την μαθαίνουν στα παιδιά, που τυχαίνει να βρίσκονται μόνιμα σ έναν φυσικό χώρο ομορφιάς, να ζουν από την πρώτη κιόλας μέρα σε συνθήκες εργασίας και ν αποκτούν έτσι εμπειρία, που κάνεις άλλος στη δική τους θέση δεν μπορεί να έχει σε αυτή την πόλη!

Γιατί; Γιατί η Σχολή βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Κέντρο Αισθητικής BMC!

Μάλιστα, οι καλύτεροι δεν φεύγουν ποτέ από εκεί, απλά αλλάζουν ιδιότητα και ρόλο!

Σπούδασε Αισθητική Προσώπου, Μακιγιάζ, Μασάζ, Ονυχοπλαστική και όχι μόνο…εκεί που μπορείς την επόμενη κιόλας μέρα να εργαστείς!

Είναι θέμα ταλέντου και προσήλωσης, αφού τους καλύτερους εκπαιδευτές και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες τις έχεις εξαρχής!

Τυχεροί λοιπόν όσοι φέτος ξεκινήσετε τις σπουδές σας στην BMC και όχι μόνο για τα παραπάνω, αλλά και γιατί γνωρίζω τι εκπλήξεις ετοιμάζουν, με ποιούς θα συνεργαστούν, που θα βρεθείτε, αν είστε μαζί τους…

Ένα να θυμάστε, όσα ετοιμάζουν θα συζητηθούν και δεν έχουν ξαναγίνει!

Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω!!!

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…γιατί ξέρεις τι είναι το καλύτερο για εσένα!

Θα τους βρείτε Κρίτσκη 67.

Τηλέφωνο: 2421056744

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις