ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Diana Pan: Μόλις άνοιξε το πρώτο ατελιέ στην πόλη μας! (ΦΩΤΟ)

Diana Pan: Μόλις άνοιξε το πρώτο ατελιέ στην πόλη μας! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Eίμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε το πρώτο ατελιέ της πόλης του Βόλου, με την επωνυμία της σχεδιάστριας του!

Diana Pan, στην Δημητριάδος 193!

Ένας όμορφος και πολύ πολύ ξεχωριστός χώρος που σηκώνει τον πήχη πολύ ψηλά στην πόλη προσφέροντας στις Βολιώτισσες και όχι μόνο, ρούχα μοναδικής ταυτότητα με άριστη ποιότητα από φυσικές ίνες και 100% βαμβάκι.

H Diana Pan, είναι η σχεδιάστρια όλων των γυναικών, αφού καταφέρνει με στιλ και ιδιαίτερες γραμμές στα ρούχα της, που αποτελούν την ταυτότητά της, να ντύνει όλες τις ηλικίες και να δημιουργεί ρούχα για όλα τα μεγέθη.

Ανακαλύψτε τη νέα της σειρά στο ατελιέ της, στο νέο της κατάστημα και κάντε δικά σας ρούχα υψηλής έμπνευσης και ποιότητας, σε τιμές πολύ πολύ προσιτές!

Τα ρούχα της Diana Pan χρόνια τώρα φιλοξενούνται σε μερικά από τα σημαντικότερα καταστήματα γυναικείας ένδυσης πανελλαδικά, σαρώνοντας κυριολεκτικά στις πωλήσεις, αφού κατάφερε να καλύπτει όλες τις γυναίκες με ποιότητα και καλές τιμές.

Γι αυτό και εμείς τώρα, νιώθουμε πολύ πολύ τυχερές που μας τίμησε επιλέγοντας ν ανοίξει το ατελιέ της, εδώ στη πόλη της και στη πόλη μας!

Καλή επιτυχία και καλές δουλειές Diana Pan!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις