ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Λία Χρόνη: Απογειώνει τα όνειρα σας, με τα χρήματα που εσείς διαθέτετε!

Λία Χρόνη: Απογειώνει τα όνειρα σας, με τα χρήματα που εσείς διαθέτετε!

Newsroom

Με πολύ μεγάλη χαρά βρεθήκαμε χθες στο νέο κατάστημα της Λίας Χρόνη στην παραλιακή της Αγριάς δίπλα ακριβώς από την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου!

Το αγαπημένο μας κορίτσι, με το μεγάλο χαμόγελο, το αστείρευτο ταλέντο και την μοναδική φαντασία, δημιούργησε έναν όμορφο χώρο, που ακόμα δεν έχει τελειώσει…οπότε φανταζόμαστε πως θα είναι όταν ολοκληρωθεί και σας περιμένει με ανυπομονησία, για να δημιουργήσετε μαζί την διακόσμηση του γάμου σας, την βάπτιση του παιδιού σας ή όποια άλλη εκδήλωση θέλετε!

Θα σας ακούσει, θα σας δώσει και η ίδια πολλές ιδέες ανθοδιακόσμησης, θα της πείτε πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε και αυτή ναι! Ναι, έτσι μαγικά με τα χρήματα που διαθέτετε θα κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα, ξεπερνώντας μάλιστα τις προσδοκίες σας!

Η επιτυχία στις ανθοδιακοσμήσεις της Λίας μας, είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση και αυτό γιατί ζει την γάμο σας ή όποια προσωπική σας στιγμή λες και είναι δική της! Αυτό την κάνει να διαφέρει και να προκαλεί θαυμασμό με το αποτέλεσμα της δουλειάς της!

Λία μου, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές, της αξίζεις, γιατί μαζί σου ζούμε την πολυτέλεια που θέλουμε και μπορούμε να πληρώσουμε!

Τηλέφωνο: 690 826 4280

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις