ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Dance Art Studio: Βάλε τον χορό στη ζωή σου- Οικογενειακά πακέτα σε σούπερ τιμές!

Dance Art Studio: Βάλε τον χορό στη ζωή σου- Οικογενειακά πακέτα σε σούπερ τιμές!

Newsroom

Dance Art Studio!

Η Μαρία Σακελαροπούλου, σας περιμένει στις εγκαταστάσεις της σχολής, προκειμένου να τη γνωρίσετε, όπως και τους συναδέλφους της, να ενημερωθείτε για όλα τα τμήματα και ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας να επιλέξετε τον χορό που σας ταιριάζει!

Αξιόλογοι επαγγελματίες του είδους, με πάθος για τον χορό, μεταδοτικότητα, επιμονή και υπομονή είναι εκεί για να σας μάθουν να χορεύετε, για να σας δώσουν ενέργεια, για να σας κάνουν να ξεχαστείτε, να κάνετε καλό στην υγεία σας και στη ψυχολογία σας!

Το κλίμα είναι υπέροχο, φιλικό και διασκεδαστικό!

Προσωπικά είναι μια από τις σχολές χορού που εμπιστεύομαι και συστήνω στις γνωστές μου, είτε γι αυτές, είτε για τα παιδιά τους!

Η δική τους πρόσκληση για γνωριμία:

“Σας περιμένουμε καθημερινά 6-9μ.μ στον χώρο μας να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα μας και τις επιλογές σας,να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας και να γνωρίσετε τους δασκάλους μας απο κόντα!Φέτος έχουμε εμπλουτίσει το πρόγραμμα μας με νέα ενδιαφέροντα είδη και οικογενειακά οικονομικά πακέτα ωστε να γνωρίσει όλη η οικογένεια τον κοσμο του χορού.

Βρισκόμαστε Θρακών 28-Βασσάνη ,στον 1o όροφο,πλησίον Volos Palace τηλ 2421403342”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις