ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Curves: Εκεί που οι πόντοι “φευγούν σαν νερό” από πάνω σου-139 ευρώ 4 μήνες!

Curves: Εκεί που οι πόντοι “φευγούν σαν νερό” από πάνω σου-139 ευρώ 4 μήνες!

Newsroom

Τα Curves τα αγαπώ και πάντα επιστρέφω. Τσεκαρισμένο στα αποτέλεσματά του, αφού οι πόντοι φεύγουν σα νερό από πάνω σου!

Είναι τρομερό που ενώ έχεις χάσει 2,5 κιλά έχεις χάσει 2 κιλά σωματικό λίπος και 36 πόντους! Ξέρεις τι σημαίνει τόσοι πόντοι σε ένα μήνα; Σχεδόν έχεις μείνει η μισή. Και υπάρχουν γυναίκες με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά λίπου και πόντων. Εγώ ανέφερα ένα συντηρητικό παράδειγμα.

Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο γυναικείο γυμναστήριο. 30 λεπτά κυκλικής γυμναστικής, που γυμνάζουν όλο το κορμοί κάνοντας καλό πάνω απ όλα στην υγεία μας και μετά στο σώμα μας.

Πηγαίνεις, σε μετράνε, σε ζυγίζουν και σίγουρα τον επόμενο μήνα, οι διαφορά τουλάχιστον στους πόντους θα είναι τεράστια!!!!!!!!

Και όλα αυτά σε έναν όμορφο χώρο, πεντακάθαρι με θέα το λιμάνι της πόλης μας!

Να γυμνάζεσαι με θέα το απόλυτο γαλάζιο!

Μόνο 30 λεπτά…..αρκούν!

Τρέχει προσφορά στα 139 ευρώ 4 μήνες, γιατί σκέφτηκαν πως θα πας τις διακοπές σου τον Αύγουστο και θα χάσεις αρκετές μέρες!!!!!!

Επίσης για όλα τα παλιά μέλη της κοινότητας των Curves τρέχει επίσης σούπερ προσφορά έκπληξη. Με ένα τηλέφωνα η αγαπημένη όλων μας Βίκυ, θα σας αναφέρει συγκεκριμένα τι δώρο έχει για όλες εσάς, προκειμένου να επιστρέψτε στις παλιές σας συνήθειες!

Ειλικρινά, πιστέψτε με, θα πάθετε σοκ από τους πόντους που θα χάσετε και όλοι θα νομίζουν ότι θα έχετε αδυνατίσει πολύ περισσότερο από αυτό που θα δείχνει η ζυγαριά!

Θα τους βρείτε: Αργοναυτών 16

Τηλέφωνο: 2421 108693

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις