ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σκέφτεσαι να αγοράσεις γυαλιά ηλίου; Αγόρασα και σου έχω τέλειες προτάσεις! (ΦΩΤΟ)

Σκέφτεσαι να αγοράσεις γυαλιά ηλίου; Αγόρασα και σου έχω τέλειες προτάσεις! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Η χαρά μου που το OpticStores Mitromaras ήρθε στο κέντρο του Βόλου και στην Τοπάλη 40, μεταξύ της Ερμού και της Σωκράτους, δεν περιγράφεται!

Είναι το πρώτο πράγμα που τους είπα όταν μπήκα μέσα στο μαγαζί!!! Πόσο χαρούμενη είμαι, αφού οικογενειακώς τα τελευταία χρόνια τους επιλέγαμε πάντα.

Αρχικά θα βρεις εκεί όλα μα όλα τα μεγάλα brand που αγαπάς και θέλεις, ενώ ταυτόχρονα θα βρεις υπέροχα γυαλιά, σοκαριστικά σχέδια, να μη ξέρεις τι να διαλέξεις, σε μικρότερα brand, πάντα με καλούς και ποιοτικούς φακούς, πολύ πολύ οικονμικά!

Να προσέχουμε τι βάζουμε στα μάτια μας παιδιά. Ακόμα και αν και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, μπορούμε να πάρουμε και ωραία και κυρίως και καλά γυαλιά ηλίου. Στο OpticStores όπως σου είπα θα βρεις 100δες τέτοιες επιλογές.

Εμένα μου άρεσαν πολύ και τα γυαλιά για παιδάκια, όπως και τα οράσεως που θα είναι η επόμενη αγορά μου.

Αγόρασα ένα Prada. To ήθελα καιρό, αν και μου έκλεψε λίγο την καρδιά και ένα Dolce Cabbana. Mετά είδα και ένα λευκό Versace και μπερδεύτηκα πιο πολύ. Οπότε επέλεξα να μείνω σταθερή στο brand για το οποίο πήγα.

Χρώματα γυαλιών, χρώματα φακών, σχέδια, μεγέθη, όλα σε τεράστια ποικιλία για να επιλέξεις τα γυαλιά που θέλεις….

Α και επειδή είχα κάνει έρευνα και στην Αθήνα θα σου πω πως οι τιμές τους ακόμα και στα πιο ακριβά brand είναι πολύ καλύτερες από οπουδήποτε αλλού!!!!

Επίσης για εμένα είναι σημαντικό οι γνώσεις και η εμπειρία τους. Ξέρουν να σου πουν τι σου ταιριάζει, πιο κόψιμο γυαλιού είναι για εσένα, ποια είναι τα χρώματα σου, τι φακό πρέπει να επιλέξεις ανάλογα με τα μάτια σου….

Γνώση, ευγένεια, ποικιλία, εξαιρετικές τιμές…..

Τι άλλο να ζητήσει κάνεις;

Καλές αγορές και μη ξεχνάτε, ένα γυαλί ηλίου, μπορεί να κάνει την διαφορά σε όλη την εικόνα σας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις