ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

COSMOTE: Άνοιγμα της ψηφιακής εποχής στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

COSMOTE: Άνοιγμα της ψηφιακής εποχής στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δώρα Μιχαήλ

Την πόρτα στην ψηφιακή εποχή ανοίγει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες η COSMOTE, καθώς οι συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο του επιχειρείν.

Η COSMOTE διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο #GrowYourBusiness σε συνεργασία με την ΟΤΕ Academy, δίνοντας σε εκατοντάδες συμμετέχοντες πρόσβαση στα εργαλεία της ψηφιακής εποχής. Το σεμινάριο έλαβε χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ωστόσο την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν είχαν και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, μέσω live streaming.

Τα δωρεάν σεμινάρια #GrowYourBusiness είχαν μεγάλη ανταπόκριση από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που ζητούν να συνδεθούν με την καινοτομία και τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, προκειμένου να ενισχύσουν την αποδοτικότητα και την εξωστρέφειά τους.

Από τους συμμετέχοντες, η πλειονότητα ήταν πολύ μικρές επιχειρήσεις. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι επαγγελματίες που ασχολούνται με το εμπόριο, τον χώρο της εστίασης και της λιανικής, ενώ υπήρχαν πολλές συμμετοχές από τον κατασκευαστικό τομέα, αλλά και τον τομέα της υγείας.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις