Πόσες φορές την έχουμε πατήσει με κάρβουνα που δεν ήταν καλά;
Να έχεις τα κρέατα έτοιμα, τους καλεσμένους να περιμένουν και τελικά….να τα βάζεις στη κουζίνα!!!
Γι αυτό εμείς επιλέγουμε τον Παλάσκα, που τον δοκιμάσαμε, τον εγκρίναμε και του βάζουμε 10 με τόνο!
Μας το πρότεινε γνωστός ιδιοκτήτης ψησταριάς που συνεργάζεται μαζί του!
Λοιπόν για να μη τρέχεις και δε φτάνεις, για κάρβουνα, ντόπια, εισαγωγής Κούβας και Αργεντινής και μπρικέτες…στον Παλάσκα στην Ιωλκού 283!!!
Τηλέφωνο: 24210 41563 και 6976207964