ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Black Friday και στα Μικρομαγειρέματα, επωφεληθείτε της προσφοράς!

Black Friday και στα Μικρομαγειρέματα, επωφεληθείτε της προσφοράς!

Newsroom

Ότι πιο δημιουργικό, ότι πιο ψυχαγωγικό, ότι πιο εκπαιδευτικό το πρόγραμμα Mικρομαγειρέματα του Κέντρου Μελέτης Boutique Training Center!

Για τα παιδιά που τους αρέσει να μαγειρεύουν, για τα παιδιά που τους αρέσει να μαθαίνουν, για γονείς που θέλουν τα παιδιά τους ν αναπτύξουν δεξιότητες και αξίες!

Χαρούμενες φατσούλες συνάντησα στα Μικρομαγειρέματα, που ήξεραν τα μπαχαρικά καλύτερα από εμένα, που ήξεραν πως και πότε χρησιμοποιούνται, που μου έβαζαν τα γυαλιά κάθε φορά που χρειαζόταν αν συνεργαστούν για το αλμυρό ή γλυκό πιάτο τους…

Μέσα από έναν τόσο διασκεδαστικό τρόπο, τα παιδιά μας μαθαίνουν τόσα πολλά, που ούτε καν το μυαλό σας πηγαίνει…

Φτιάχνουν όμορφες και γευστικές συνταγές, μαθαίνοντας ταυτόχρονα μαγειρικές τεχνικές που κρύβουν από πίσω όρους της φυσικής, της χημείας και κάπως έτσι προετοιμάζονται για το μέλλον…

Μαθαίνουν να συνεργάζονται, να λειτουργούν ομαδικά, να δημιουργούν, να έχουν κριτική σκέψη και ταυτόχρονα να ηγούνται, να διαπραγματεύονται, να συλλαμβάνουν νέες ιδέες, να έχουν υπομονή, επιμονή!

Περιμένουν με χαρά να υποδεχθούν τα παιδιά σας και μαζί τους να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες και συγκροτημένες δημιουργικές προσωπικότητες!

Αξίζει να τους εμπιστευτείς, αξίζει να κάνεις ένα δώρο ουσίας στα παιδιά σου, πηγαίνοντας τα σ ένα σπουδαίο σχολείο, που μόνο ως σχολείο δεν θα βλέπουν!

Θα τους βρεις στην Ορμινίου 26.

ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ BLACK FRIDAY!!!

Περισσότερα:
2421 304352

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις