ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Be Unique: Lash Lift + Brow Lamination ΜΟΝΟ 35 ευρώ!

Be Unique: Lash Lift + Brow Lamination ΜΟΝΟ 35 ευρώ!

Newsroom

Oι γυναίκες της Αγριάς, των Λεχωνίων, της Δράκειας και των γύρω περιοχών είναι πια ευτυχισμένες, αφού έχουν κοντά τους τον δικό τους χώρο ομορφιάς!

Το Be Unique στην Αγριά. Λαμβάνουν τις καλύτερες κριτικές για το μανικιούρ τους, ενώ η Ντέμη είναι top στο θεραπευτικό πεντικιούρ.

Η Όλγα πάλι, η αδερφή της, μας μαγεύει με τα εξαιρετικά μακιγιάζ της, ενώ περιποιείται με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο τα φρυδάκια μας και τις βλεφαρίδες μας!

Εγώ κάνω εκεί και αποτρίχωση με κερί στις τριχούλες κάτω και γύρω από τα φρύδια, αλλά και στο άνω χείλος!

Μεγάλη μου χαρά, αφού είμαι και από την Αγριά και καμαρώνω, που βλέπω πολλές γυναίκες από τον Βόλο να επισκέπτονται το Be Unique και να είναι μόνιμες πελάτισσες.

Ο πρώτος λόγος που τους έφερε στην Αγριά, η ανάγκη για μια αλλαγή και δοκιμή και το εύκολο πάρκινγκ. Έμειναν όμως λόγω των εξαιρετικών υπηρεσιών των κοριτσιών.

Πρόσφατα έκανα lash lift. Πρόσφατα…πριν ένα μήν! Είναι τέλειες οι βλεφαρίδες μου. Καμπυλωτές και όμορφες. Δηλώνω σούπερ ευχαριστημένη.

Όσες θέλετε περιποιημένες βλεδαρίδες και φρυδάκια γεμάτα, λαμπερά, χωρίς κενά με όμορφο σχήμα, μπορείτε να τα αποκτήσετε και τα 2 με υπηρεσίες lash lift και brow lamination από 50 στα 35 ευρώ ΜΟΝΟ!!!!

Κάνε απλά το τηλέφωνο σου μέχρι την Πέμπτη 25.04 και κλείσε το ραντεβού σου για όποτε μπορείς, ώστε να κατοχυρώσεις την προσφορά!

Θα τους βρεις στην Αγριά, στην Δρακείας 16

Tηλέφωνο: 2428 302695

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις