ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Bιβλιοπωλείο 3ων επίπεδων στον Βόλο, που βάζει τα γυαλιά στα μεγαλύτερα της Αθήνας!

Bιβλιοπωλείο 3ων επίπεδων στον Βόλο, που βάζει τα γυαλιά στα μεγαλύτερα της Αθήνας!

Newsroom

Επισκέφθηκα πρόσφατα το Βιβλιοπωλείο “Ηλιος” στην Ελλησπόντου 112, στη Ν.Ιωνία, μετά από συστάσεις άλλων πελατών του. Μου περιέγραφαν ένα Βιβλιοπωλείο, που δεν θα μπορούσε με τίποτα να φανταστώ πως μπορεί να υπάρχει στην πόλη μας και μάλιστα σε μια συνοικία. Άκουσα τα καλύτερα και τα πιο ζεστά λόγια για την Δώρα Αγιώτη την ιδιοκτήτρια του.

Με μεγάλη χαρά, ενθουσιασμό και περηφάνεια, επιβεβαίωσα όλα τα παραπάνω.

Ένας τεράστιος χώρος, άριστα οργανωμένος για να κάνεις εύκολα τα ψώνια σου, που δεν του λείπει τίποτα και σου δίνει πάρα πολλές ποιοτικές επιλογές για όλα τα είδη. Η εμπειρία και οι γνώσεις της κυρίας Δώρας, αρωγός στα ψώνια μας, βοηθώντας μας να αγοράσουμε ότι πραγματικά είχαμε ανάγκη και ότι όντως ταίριαζε περισσότερο στην ηλικία και τις ανάγκες της ανιψιάς μου.

Ένα Βιβλιοπωλείο, που βάζει τα γυαλιά στα μεγαλύτερα της Αθήνας!

Θα βρείτε τσάντες για όλες τις ηλικίας, από βρεφάκια, νηπιάκια, εφήβους και έφηβες και ακόμα και για εμάς τους ενήλικες. Για τον μπαμπά και την μαμά. Μαζί με παγουρίνο, κασετίνες και όλη την γραφική ύλη, από τετράδια, σπιράλ, στυλό και μολύβια μέχρι ότι άλλο έχει η λίστα του σχολείου.

Στο τελευταίο όροφο θα βρείτε, είτε είστε μαθητής, γονιός ή εκπαιδευτικός, βοηθήματα για όλες τις τάξεις και έναν χώρο για να κάτσετε και να τα δείτε όλα με την ησυχία σας, πριν κατασταλάξετε.

Αξίζει να στηρίζουμε τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς και ηθικά και οικονομικά, αφού στηρίζουμε έτσι την οικονομία του τόπου μας, αλλά ταυτόχρονα ψωνίζουμε πιο ποιοτικά και με μεγαλύτερη διάρκεια προϊόντα!

Ο Ήλιος, θα σας ενθουσιάσει και θα σας κερδίσει. Ας είναι η επιλογή σου!

Τηλέφωνο: 24210 91030

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις