ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τελικά η Λευκή Νύχτα πέτυχε;

Τελικά η Λευκή Νύχτα πέτυχε;

Newsroom

Η Λευκή Νύχτα, η μεγάλη γιορτή της αγοράς που από πολλούς αμφισβητήθηκε, αλλά από όλους αγαπήθηκε και έχει γίνει πια θεσμός και μια γιορτή για την οποία όσοι θέλουν να δουλέψουν και όσοι θέλουν να βλέπουν την πόλη να πηγαίνει μπροστά, ανυπομονούν κάθε χρόνο, πέτυχε και φέτος!

Μάλιστα φέτος θα μιλούσαμε για την πιο πετυχημένη Λευκή Νύχτα όλων των εποχών, αν δεν μας τα χαλούσε η βροχή. Με το καιρό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Όπως και με τους τεμπέληδες, τους στενόμυαλους, τους μίζερους και τους καταστροφολόγους.

Πίστευα από την αρχή πως αυτή η Λευκή Νύχτα θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών, γιατί ένα χρόνο τώρα την πόλη μας την βρήκαν πολλά. Και αυτή την περίοδο βιώνουμε άλλη μια μεγάλη κρίση. Όσο το σκοτάδι μεγαλώνει, τόσο μεγαλύτερη είναι ανάγκη του ανθρώπου για φως. Βασική αρχή.

Ο κόσμος βγήκε στον δρόμο έτοιμος να γιορτάσει, να διασκεδάσει και να ξεχαστεί. Να κάνει έξυπνες αγορές, αναγκαίες και ταυτόχρονα αγορές που θα του γλίτωναν χρήματα από την τσέπη του.

Ο κόσμος, σε μεγάλο ποσοστό έμεινε στο κέντρο παρά την βροχή.

Ξέρω μαγαζιά που ξεστόκαραν, που έφτασαν να κάνουν ταμεία που άγγιζαν τα επίπεδα των Χριστουγέννων, που είδαν μετά από μήνες σημαντικά νούμερα στα ταμεία τους.

Και αυτοί οι έμποροι, είχαν έναν κοινό. Ανυπομονούσαν για την Λευκή Νύχτα. Προετοιμάστηκαν κατάλληλα, με μεγάλες προσφορές, δώρα, event και όχι μόνο και έκαναν και καλή προώθηση και διαφήμιση των μαγαζιών τους. Έκαναν τα πάντα και κέρδισαν.

Όπως κερδίζει κάθε έμπορος την τελευταία 10ετία. Με σκληρή δουλειά, προσωπική δουλειά, καλό προϊόν, καλή εξυπηρέτηση, καλές τιμές, διαφήμιση και γενικά…αγώνα. Κανείς δεν είπε ότι τα πράγματα είναι εύκολα, όπως ήταν πριν 20 χρόνια.

Η Λευκή Νύχτα φέτος, όπως κάθε χρόνο, πολεμήθηκε πολύ. Οι φήμες και οι παραφιλολογίες πολλές. Κόσμος ρωτούσε αν ακυρώθηκε, πότε θα γίνει τελικά, άλλοι γκρίνιαζαν που θα γίνει ενώ βιώνουμε όλη αυτή την κατάσταση στην πόλη μας….

Το φως ομως νίκησε και δεν έχω τίποτα πιο αισιόδοξο να μοιραστώ μαζί σας από αυτό…

Δεν θα καταλάβω ποτέ την λογική των ανθρώπων που ενώ έχει ανοίξει μια γούρνα και μας καταβροχθίζει, θέλουν να την κάνουμε μεγαλύτερη….να μπούμε όλοι μέσα, ακόμα και αυτοί που ακόμα μπορούν να δώσουν την μάχη και να σηκώσουν όσους είναι ήδη μέσα.

Είναι σα να πεθαίνει κάποιος δικός σου και η αντίδραση σου να είναι, να πεθάνεις και εσύ από δίπλα για συμπαράσταση!

Ε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!!!

Η Λευκή Νύχτα, τα κατάφερε και φέτος με μπόλικη μαγεία….

Το φως νίκησε!!!!

Εμείς, μετράμε ήδη αντίστροφα για του χρόνου και ελπίζουμε στην δημιουργία αρκετών τέτοιων θεσμών ακόμα!

Συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και σε όλους όσους στήριξαν το εγχείρημα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις