ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Aυτή η μεγάλη αλυσίδα ένδυσης έρχεται στην Δημητριάδος! (ΦΩΤΟ)

Aυτή η μεγάλη αλυσίδα ένδυσης έρχεται στην Δημητριάδος! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Μια νέα ξεχωριστή εταιρία ένδυσης και όχι μόνο έρχεται στον Βόλο και μάλιστα σύντομα!

Unity…by Haris Ragavis!

Το νέο κατάστημα εταιρίας, έρχεται από Βολιώτη στην οδό Δημητριάδος και συγκεκριμένα εκεί που χρόνια βρίσκαμε την κρεπερί Metro!

Ποια είναι όμως η Unity και τι θα φέρει μαζί της στον Βόλο; Τι μας λένε οι ίδιοι;

Με ιστορία που ξεκινά από το 1977 όταν ο Χάρης Ραγγαβής άνοιξε το πρώτο κατάστημα ρούχων στο κέντρο της Αθήνας, η οικογενειακή του επιχείρηση -που λειτουργεί κάτω από το brand name UNITY- άνοιξε τον Απρίλιο του 2012 ένα διαφορετικό για τα Ελληνικά -και όχι μόνο- δεδομένα, κατάστημα ρούχων υποδημάτων και αξεσουάρ.

“Προσπάθειά μας δεν είναι απλά να προσφέρουμε με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες των φίλων-πελατών μας. Συνεχής στόχος μας είναι να δημιουργούμε νέες τάσεις προσφέροντας στους πελάτες μας ό,τι διαφορετικό-δημιουργικό-καινοτόμο υπάρχει στη μόδα… και όταν αυτό δεν υπάρχει τότε το κατασκευάζουμε..Και όλη η φιλοσοφία είναι δομημένη πάνω στην βάση της φιλικής προσωπικής εξυπηρέτησης.. Ο πελάτης κάθε φορά που επισκέπτεται ένα κατάστημα UNITY νιώθει ότι βρίσκεται σε δικό του χώρο.. Προτεραιότητά μας είναι να αναζητούμε νέους τρόπους ώστε να βελτιώνουμε προς όφελος των φίλων μας την σχέση τιμής/απόδοσης.. Σε αυτό το σημείο εγγυόμαστε ότι στα καταστήματα UNITY ο καταναλωτής αγοράζει τα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς οποιαδήποτε χρονική περίοδο και σε οποιοδήποτε brand name εκπροσωπούμε.
Στηρίζουμε την Ελληνική παραγωγή με δύο τρόπους. Πρώτον έχοντας συμπεριλάβει στο μείγμα προϊόντων πέρα από επώνυμα διεθνή brand, συλλογές από ανερχόμενους αλλά και είδη καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές.Δεύτερον δημιουργώντας τις δικές μας ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων των οποίων η κατασκευή γίνεται αποκλειστικά στη χώρα μας κάτω από τα υψηλότερα ποιοτικά και οικολογικά standards.
Με εκτίμηση και σεβασμό για την εμπιστοσύνη των φίλων μας όλα αυτά τα χρόνια, σας περιμένουμε στο κατάστημα UNITY στο The Mall Athens για να ανακαλύψετε τις νέες τάσεις και την εξέλιξη της μόδας και να αναδείξετε την προσωπικότητα και τον αυθεντικό ύφος που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά!

Γιατί κάθε αγορά από τα καταστήματα UNITY είναι τελείως διαφορετική εμπειρία δημιουργικής ανανέωσης..
Στα καταστήματα UNITY θα βρείτε τις παρακάτω εταιρείες :
ADIDAS, ALPHA INDUSTRIES, AMPLIFIED, ANERKJENDT, ARKK, AUTOMATIC, BARBAROSSA MORATTI, BELLFIELD, BILLABONG, BOY LONDON, CAYLER & SONS, CHICAGO, CIVAGAR, COMEDY LAB, CONVERSE, COTTON CANDY, DC, DEELUXE, DIKON, DIRTY VELVET, ELEMENT ESPADRIJ, FB, FEEL CUTE, FENTY X PUMA BY RIHANNA, FRANKLIN & MARSHALL, FRED PERRY G-STAR, GLOBE, HAVAIANAS, HERSCHEL, HUMOR, HURLEY, ICE TECH, IOANNA KOURBELA, IPANEMA, JOHN ENZZO, KARHU, KHONGBOON, KYBBVS, LEVIS, MARCO BOCELLI, MARIO DONATI, MI-PAC, MOJO, NAMASTE, NEW BALANCE, NEW DENIM, NEW DESIGNER, NEW ERA, NICCE, NICE STEP, OBEY, PEACE AND CHAOS, PELLE PELLE, PUMA, REDISTANCE, REEF, REELL, RYUJEE, SHIWI, SOCK-ING, SPRAYGROUND, SPROX, STUSSY, SUPERIOR VINTAGE, TENKI, TIFFOSI, TOMS, TOONSTAR, TOP WAY, UNITY, URBAN OWL, URBANFLY, VAINAS, VANS, VESPA, VICTORY, VOLCOM, WESC.”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις