ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτός ο Βολιώτης άνοιξε σχολή μόδας και σκίζει… Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Αυτός ο Βολιώτης άνοιξε σχολή μόδας και σκίζει… Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Δώρα Μιχαήλ

Ένας Βολιώτης είναι πολύ μροστά στη μόδα!!!

Μας κάνει περήφανους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά και σε αρκετούς Βολιώτες που συνεργάζονται μαζί του ν ανοίξουν τα φτερά τους, με τις δικές τους συλλογές!

Στην Αθήνα διαθέτει καιρό τώρα τη δική του σχολή μόδας!

Ο λόγος για τον Βαγγέλης Δημητρακόπουλο και το AthensFashionClub!

Ειδικότερα:

Το AthensFashionClub είναι ταυτόχρονα ΑΤΕΛΙΕ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ για σχεδιαστές μόδας, στυλίστες και πατρονίστ.

Το AthensFashionClub διακρίθηκε τον Ιούλιο του 2013 ως Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που δημιουργεί ενδύματα με ενσωματωμένη την τεχνολογία των εκτυπωμένων οργανικών ηλεκτρονικών .

Με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού οργανισμού στον χώρο της μόδας ,το AthensFashionClub ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
”Wearable Technology ” σε συνεργασία με ερευνητές από εργαστήριο ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ”LTFN ” του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιο της Θεσ/κης .

Στο Ατελιέ του AFC σχεδιάζονται κατά παραγγελία ενδύματα καινοτόμα , πρωτοποριακά, εντυπωσιακά, ιδανικά για stage, performance, θέατρο, κινηματογράφο, όπως επίσης και εντυπωσικά νυφικά, πέπλα και αξεσουάρ γάμου με την τεχνολογία των LED.

Η επιχειρησιακή ομάδα του AthensFashionClub (οικονομολόγοι, επικοινωνιολόγοι και marketeers) παρέχει consulting σε επιχειρήσεις γύρω από τον χώρο της μόδας με σκοπό την εξυγίανση τους.

Oλοι οι σπουδαστές του AthensFashionClub ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν στα προγράμματα internship, δηλαδή εξάμηνα προγράμματα πρακτικής με σκοπό την εμπέδωση της θεωρίας και την εφαρμογή της στην πράξη σε real cases πελατών .
Οι απόφοιτοι που ξεχωρίζουν με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους κατά την διάρκεια των σπουδών, βρίσκουν την εξέλιξη μέσα από τον ίδιο οργανισμό είτε ως εκπαιδευτές , είτε ως εξωτερικοί συνεργάτες.

Από τον Σεπτέμβριο του 2013 παρέχεται πλήρης διετής κύκλος σπουδών και πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια που απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου της μόδας .

Μοναδικά και καινοτόμα προγράμματα αποτελούν τα ταξίδια στο εξωτερικό όπως το ταξίδι στην ”Premiere Vision”στο Παρίσι 16-20 /9 2013
το ”Ταξίδι Μόδας στο μαγευτικό Λονδίνο” και το ”Σαβ/κο με φωτογράφηση Μόδας στην Λίμνη Πλαστήρα ”.

Σε όλα τα μέλη παρέχεται δωρεάν η κάρτα μέλους η οποία δίνει πρόσβαση σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με ειδικές τιμές και εκπτώσεις .

Περισσότερα: www.athensfashionclub.com
baggelhs

baggelhs2

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις