ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΧΤΕND: Η Μελίτα έχει τον πιο μεγάλο και όμορφο χώρο για νύχια στην πόλη! (ΦΩΤΟ)

ΧΤΕND: Η Μελίτα έχει τον πιο μεγάλο και όμορφο χώρο για νύχια στην πόλη! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Άκουγα αρκετό καιρό, πολλά και κολακευτικά σχόλια για τον χώρο ονυχοπλαστικής XTEND στην Σπυρίδη 91.

Γνώριζα από ανθρώπους τους χώρου, ότι η Μελίτα είναι ταλαντούχα, καθαρή και τελειομανής. Και όλα αυτά τα διαπίστωσα και μόνη μου πρόσφατα φτάνοντας στον μοναδικά υπέροχο χώρο της.

Ένας χώρος τεράστιος και άνετος, που δεν έχουν συνηθίσει σε μαγαζιά του είδους, πεντακάθαρος, με ωραία μυρωδιά και καταπληκτική αύρα, που σε έκανε να νιώθεις μοναδική και ξεχωριστή!

Όμορφα χρώματα, υπέροχοι συνδυασμοί και γενικότερα ένα χώρος σικ και αρχοντικός, τόσο όσο ώστε να σε κάνει να νιώθεις όμορφα και να χαλαρώνεις. Νομίζω αξίζουν συγχαρητήρια στον Αρχιτέκτονα.

Όλα τα κορίτσια ζεστά. Ευγενικές προσωπικότητες, φιλικές αλλά διακριτικές ταυτόχρονα.

Η Μελίτα θα σε καλωσορίσει ειλικρινά στον χώρο της. Ένα μεγάλο χαμόγελο, ένα κοίταγμα στα μάτια για να συνδεθεί μαζί σου και ξέρει ακριβώς τι θέλεις στα νύχια σου, ακόμα και αν εσύ δεν έχεις ιδέα!

Θα σου βγάλει τον καλύτερο εαυτό σου!!! Θα νιώσεις τόσο όμορφα και τόση εμπιστοσύνη μαζί της, που θα τολμήσεις να κάνεις στα νύχια σου, ότι δεν έχεις κάνει ποτέ!

Γκουρού το σχέδιο και στα intagramika νύχια, σίγουρα θα την λατρέψεις!

Και όπως μαθαίνω, τα νυχάκια τους XTEND έχουν τεράστια διάρκεια, όμως παθαίνουμε τέτοιο κόλλημα μαζί του, που τα αλλάζουν όλες πιο συχνά απ ότι τα αλλάζαμε γιατί κάθε φορά, θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι ακόμα πιο συναρπαστικό!

XTEND…νύχια να σε ρωτάνε γι αυτά!

Αυτό θες, αυτό θα έχεις!

Σπυρίδη 91

Τηλέφωνο: 2421021145

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις