ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το solarium που επέλεξα για φέτος, με έχει ήδη…μαυρίσει!

Το solarium που επέλεξα για φέτος, με έχει ήδη…μαυρίσει!

Newsroom

Ο καιρός δεν μας βοηθάει να πάμε παραλία, οι γάμοι και οι βαπτίσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και τα ποδαράκια και οι πλατούλες βγαίνουν έξω, ενώ το τριήμερο του αγίου πνεύματος, είναι στις 3-5 ιουνίου. Πολύ νωρίς…..

Γι αυτό και εγώ ξεκίνησα ήδη solarium για να βγω στην παραλία το τριήμερο μαυρισμένη και όχι σαν την μύγα μέσα στο γάλα.

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα δεις τα πρώτα σημάδια στο σώμα σου, ενώ κλείνοντας το πρώτο μισάωρο συνεδριών στο solarium θα είσαι ήδη μαυρισμένη καιμαυρισμένος!!!!

Επέλεξα το νέο μηχάνημα solarium του Fay’s Hall, στην Τοπάλη, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, αρχικά γιατί είναι ολοκαίνουριο, πράγμα που σημαίνει και πολύ δυνατό και αμέσως μετά γιατί κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου με τον επεξηγηματικό τρόπο που μου το παρουσίασαν αλλά και με τον τρόπο που απάντησαν στις ερωτήσεις μου.

Θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλοι αντηλιακό για εσένα, αφού ναι βάζεις προστασία για να μπεις στο μηχάνημα, η οποία μάλιστα βοηθά να απορροφηθεί καλύτερα το μαύρισμα σου.

Ειμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένη και σου το προτείνω για άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα με κλειστά μάτια!!!

Tηλέφωνο: 2421 024340

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις