ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το Comme ça της πόλης μας, μετά από 17 χρόνια μπαίνει σε νέα εποχή!

Το Comme ça της πόλης μας, μετά από 17 χρόνια μπαίνει σε νέα εποχή!

Newsroom

Νέα εποχή για το Comme ça  που γνωρίσαμε πριν 17 χρόνια ως Ανθοπωλείο και ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια για τους πιο όμορφους και καλοστημένους γάμους, για το Comme ça  και την ταλαντούχα Ιουλιέττα Μητσοπούλου που κατάφερε να εξελιχθεί σε τόσο καλή επαγγελματία, που έφτασε σε σημείο ν αναλαμβάνει γάμους και εκδηλώσεις τόσο σε όλη την χώρα, όσο και στο εξωτερικό!

Κάπως έτσι γεννήθηκε και το “αδελφάκι” του Comme ça  στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, που όπως μαθαίνουμε έχει ξεχωρίσει και επιλέγεται από πολύ σημαντικούς ανθρώπους για τις πιο όμορφες στιγμές τους!

Την αλλαγή και τη νέα εποχή που έρχεται στην επιχείρηση του Βόλου ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Το Comme ça του Βόλου ΑΛΛΑΖΕΙ !!!!!!

Το Comme ça του Βόλου αλλάζει και παίρνει τη μορφή που έχει και ο αντίστοιχος χώρος στην Αθήνα, δηλαδή θα υφίσταται πλέον ως γραφείο και ξεχωριστός χώρος εργαστηρίου.

Αυτό σημαίνει ότι το ανθοπωλείο στο κέντρο του Βόλου (Δημητριάδος 174) κλείνει τον κύκλο των 17 συναπτών ετών λειτουργίας του και η επιχείρηση θα εξυπηρετεί πλέον μόνο όσους ενδιαφέρονται για το στολισμό του γάμου τους, της βάπτισής τους ή οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης με ραντεβού σε χώρο γραφείου.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ολόψυχα που τόσα χρόνια μας στηρίξατε και μας εμπιστευτήκατε τόσο για τις ιδιαίτερες στιγμές σας όσο και για τις καθημερινές σας ανάγκες!
Δεν θα μπορούσαμε όμως ΠΟΤΕ να αφήσουμε την πατρίδα μας, το Βόλο, γι’ αυτό το λόγο θα είμαστε εκεί για όποιον ενδιαφέρεται να στολίσει τις στιγμές του ιδιαίτερα και κομσά – Comme ça !!!
Για τα ραντεβού σας μπορείτε να καλείτε στο 6907818018, όπου μαζί θα ορίζουμε μια συνάντηση!

Τέλος, ο χώρος που ήδη γνωρίζετε στην Δημητριάδος 174 θα εξακολουθεί να λειτουργεί ως ανθοπωλείο και θα φέρει την επωνυμία ANTHOLOGY. Ο αγαπημένος μας Θύμιος Μεντής θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει με τα πιο φρέσκα λουλούδια της αρεσκείας σας!

Συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας στο χώρο του
Wedding & Event Floral Design !!!

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!

Με εκτίμηση,
Ιουλιέττα Μητσοπούλου

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις