ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το κατάστημα του Βόλου, από τ οποίο ψωνίζει όλη η Ελλάδα!

Το κατάστημα του Βόλου, από τ οποίο ψωνίζει όλη η Ελλάδα!

Δώρα Μιχαήλ

Περήφανοι και τυχεροί που στη πόλη μας έχουμε ένα κατάστημα παιδικών και βαπτιστικών ρούχων όπως το Les Letits Fresh!

H Eιρήνη Οικονόμου κατάφερε να κάνει ένα κατάστημα του Βόλου ν αγαπηθεί απ όλη την Ελλάδα και να επιλέγεται από γονείς και νονές που μένουν χιλιόμετρα μακριά!

Μπαίνοντας στον όμορφο χώρο της η μοναδικότητα των ρούχων και η ποιότητα τους σε συνεπαίρνει!

Έτσι απλά μαγεύεσαι!

Νονές και μαμάδες που ψάχνουν το ξεχωριστό, το μοναδικό και το ιδιαίτερο εκει βρίσκουν αυτό που αναζητούν και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές!

Εκεί θα βρεις κορυφαία παιδικά brands!

H αγάπη τους για την μόδα και η επιθυμία τους για άριστη ποιότητα, τους οδήγησε στην επιλογή προϊόντων υψηλής ραπτικής και ιδιαίτερης αισθητικής. Έχουν δημιουργήσει έτσι ξεχωριστές βρεφικές και παιδικές συλλογές σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς οίκους ενδύματος όπως: Levi’s, Guess, YellowSub, Garcia, Twoinacastle, EMC, Tuk Tuk και πολλούς άλλους.

Το ίδιο ψηλά στοχεύουν και για το κομμάτι της βάπτισης!

Στο κατάστημα τους  θα βρείτε επώνυμα βαπτιστικά ρούχα και πακέτα βάπτισης από υφάσματα υψηλής ποιότητας, μοναδικές χειροποίητες μπομπονιέρες και προσκλητήρια για μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Δημιουργίες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς προσαρμοσμένα στο στυλ, το οικονομικό μέγεθος, την προσωπικότητα σας. Βαπτιστικά από τις εταιρείες Designer’s cat, Neonato, Baby Walker, 5226 Celia Kritharioti, Vanessa Cardui, Dream Wish.

Ανακαλύψτε το πιο ιδιαίτερο κατάστημα παιδικών και βαπτιστικών ρούχων, στην Γκλαβάνη, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού!

Δείτε περισσότερα στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα:
https://www.lespetitsfresh.gr/

Η σελίδα τους στο Facebook:
https://www.facebook.com/LesPetitsFresh/

Τηλέφωνο:
2421 097392

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις