ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το καλύτερο χτιστό νύχι το κάνεις εκεί, με ασφάλεια και εμπιστοσύνη!

Το καλύτερο χτιστό νύχι το κάνεις εκεί, με ασφάλεια και εμπιστοσύνη!

Newsroom

Δεν έχω δει πιο φυσικό αποτέλεσμα σε χτιστό νυχάκι ποτέ!

Δεν πίστευα ότι είναι χτιστά!

Τα κορίτσια που ήταν εκεί και τα έκαναν για δεύτερη φορά μου είπαν ότι τους κράτησαν ένα μήνα, ότι όλοι τις ρωτούσαν για τα νύχια τους και ότι πρώτη φορά τους έκαναν τόσο φυσικά, τόσο όμορφα χτιστά νυχάκια!

Όλα αυτά; Στο νέο, αλλά ήδη αγαπημένο για όσες γυναίκες το δοκίμασαν, Νail Art Boutique, στη Ν. Ιωνία και στην Μαιάνδρου 74.

Εντυπωσιάστηκα από την καθαριότητα τους και τον επαγγελματισμό τους. Δεν σας προτείνω συχνά καταστήματα για νύχια. Θέλω να είμαι βέβαιη, γιατί δυστυχώς έχουν συμβεί στο παρελθόν τραγικά λάθη.

Τους δοκίμασα, είναι η επιλογή μου και σας τους προτείνω με κλειστά μάτια.

Για εμένα είναι βασική η καθαριότητα. Το ότι βλέπω ότι καθαρίζουν συνεχώς και έχουν πάρα πολλά εργαλεία, αφού με το που τελειώσει πελάτισσα, αυτά που χρησιμοποιήθηκαν μπαίνουν στον κλίβανο για αποστείρωση.

Τις εμπιστεύτηκα και για έναν ακόμα λόγο. Γιατί θα σε στεναχωρήσουν. Γιατί δεν θα σκεφτούν το κέρδος τους. Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης.

Έτυχε μπροστά μου, 2 φορές κιόλας, την μια να αρνηθούν να κάνουν τζελ αφού έκριναν ότι το νυχάκι δεν θα αντέξει και άλλη μια φορά, που αφού εξέτασαν τα νυχάκια και είδαν την ποιότητά τους, δεν προχώρησαν σε ημιμόνιμο, αλλά πρότειναν θεραπεία και ξεκούραση.

Η αξιολόγηση που κάνουν πριν από κάθε εργασία, είναι τόσο σημαντική για τα νύχια μας και τόσο επαγγελματικό από μέρους τους!

Δεν νομίζω πως θα τους αλλάξω ποτέ….

Τηλέφωνο: 24210 69988

Δείτε μερικές μόνο από τις εργασίες τους σε χτιστά νυχάκια:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις