ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το απόλυτο e-shop της χώρας έχει κατάστημα στον Βόλο- Ψώνισε σε super τιμές!

Το απόλυτο e-shop της χώρας έχει κατάστημα στον Βόλο- Ψώνισε σε super τιμές!

Newsroom

Πόσο περήφανη είμαι που το e-shop Αbebablom, τ όποιο κάνει κυριολεκτικά πάταγο σε όλη την Ελλάδα, με γυναίκες όλων των ηλικιών να το προτιμούν ξανά και ξανά, για την απόλυτη σχέση ποιότητας και τιμής, για τα μοναδικά και υπέροχα ρούχα του, που είναι πάντα μέσα στην μόδα και αποτελούν την επιτομή του στιλ, έχει και φυσικό κατάστημα στον Βόλο και συγκεκριμένα στη Ν.Ιωνία και στην Μαιάνδρου 3!

Η ποικιλία των ρούχων τους, των υποδημάτων τους και των εσωρούχων τους, σε συνδυασμό με τις υπέροχες ποιότητες, την άμεση εξυπηρέτηση και τις εκπληκτικές τιμές, τους έχουν κάνει από τους πιο ανταγωνιστικούς στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ μεγάλο τους ατού είναι το γεγονός πως ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ!!!!

Εγώ ψωνίζω συνεχώς από το φυσικό τους κατάστημα, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω και να μη ψωνίσω! Είναι ειλικρινά από τα πολύ πολύ αγαπημένα μου μαγαζιά!

Στα θετικά τους επίσης είναι, ότι αν παραγγείλετε ηλεκτρονικά, τα ρουχάκια σας φτάνουν άμεσα, πολύ άμεσα, χωρίς έξοδα αποστολής. ενώ σας δίνουν και την δυνατότητα αλλαγής!

Προχθές πήγα και έκανα και εγώ τις αγορές μου, θα σας δείξω τι αγόρασα….και ξέρετε τι μου έδωσαν; 15% έκπτωση για όλες εσάς που θα κάνετε τα ψώνια σας και θα πείτε “Volonaki”!!!!!

Tέλειο;

Ρίξτε μια ματιά οπωσδήποτε στα sexy εσώρουχα τους, σε τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, που θα τα κάνετε δικά σας με -40%!!!

Και ψιτ….μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε τις υπέροχες μπότες τους!!!

Εγώ 2 ζευγάρια πήρα!!!!

Εγώ θα σου δώσω μια φωτογραφίες μια πολύ πολύ πολύ μικρή γεύση, εσύ δες περισσότερα στο eshop τους και δοκίμασε τα, στο φυσικό τους κατάστημα, γιατί βλέπετε εμείς οι Βολιώτισσες τους έχουμε εδώ και είμαστε τυχερές!

Κάνε κλικ και μπες στον κόσμο της μόδας που δεν κοστίζει, αλλά αξίζει: https://www.abebablom.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις