ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θέλεις να κάνεις κάποιο σεμινάριο ή μια ενημέρωση και δεν έχεις χώρο και τρόπο; Δες!

Θέλεις να κάνεις κάποιο σεμινάριο ή μια ενημέρωση και δεν έχεις χώρο και τρόπο; Δες!

Newsroom

Είστε πολλοί εσείς οι επαγγελματίες που πολλές φορές μου λέτε πως θα θέλατε να είχατε την ευκαιρία να κάνατε κάποιο σμεινάριο πάνω στο αντικείμενο σας, από την αγάπη σας για το αντικείμενο και από την δίψα σας να μοιραστείτε τις γνώσεις σας…

Δεν έχετε ιδέα όμως πως να το στήσετε ή που θα μπορούσε να γίνει αυτό!

Και εδώ έρχεται το Open Office να σου δώσει την λύση!

Πρόκειται για μια νέα, αλλά ήδη πετυχημένη καινοτόμα επιχείρηση του Βόλου, άριστα τεχνολογικά εξοπλισμένη, με έναν υπέροχο χώρο πολύ καλά οργανωμένο, όπου μπορεί να δώσει λύσεις και απαντήσεις σε όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών της πόλης μας!

Για παράδειγμα, αν δουλεύεις από το σπίτι ή δεν έχεις δικό σου γτραφείο, μέσα στον χώρο τους, μπορείς να βρεις τον δικό σου χώρο για να δουλεύεις πιο παραγωγικά και δημιουργικά ή απλά να να βρίσκεσαι εκεί με τους πελάτες του, την ίδια ώρα μάλιστα που παρέχουν και υπηρεσίες γραμματιακής υποστήριξης και όχι μόνο!

Επίσης, διαθέτουν αίθουσα συσκέψεων όπως μπορείς να βρεθείς με τους συνεργάτες σου ή να συνδεθείτε διαδικτυακά με συνεργάτες απ όλη την χώρα ή και το εξωτερικό, συζητώντας τα θέματα που σας απασχολούν!

Ταυτόχρονα όμως, διαθέτουν όλο τον εξοπλισμό και τον χώρο που χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσεις την ενημέρωση των πελατών σου ή κάποιο σεμινάριο που επιθυμείς…το πως θα γίνει αυτό, επίσης μπορούν να το αναλάβουν, αφού έχουν και την γνώση και την εμπειρία!

Εσύ απλά θα πας και θα τα βρεις όλα έτοιμα για να κάνεις το σεμινάριο που επιθυμείς!!!

Στο Οpen Office όλοι οι επαγγελματίες βρίσκουν τον χώρο, τον εξοπλισμό και τον τρόπο να λύσουν κάθε τους θέμα, απλά μίλα μαζί τους!

Θα τους βρείτε στην Κ.Καρτάλη 62-68

Τηλέφωνο: 24210 23099

Περισσότερα: https://openofficevolos.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις