ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΥ: Αφήνουν τους πελάτες τους να μιλούν γι αυτούς!

ΣΩΤΗΡΙΟΥ: Αφήνουν τους πελάτες τους να μιλούν γι αυτούς!

Newsroom

Η οικογένεια ΣΩΤΗΡΙΟΥ έχει δεκαετίες επιχειρηματικής ιστορίας στην πόλη μας!

Κατάφερε να χτίσει ένα brand συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας. Με θυσίες, με κόπο και αγώνα μα κυρίως χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων, των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης!

Αρκεί μόνο κανείς να δει, τις άμεσες αλλαγές στα οχήματα που διαθέτει στην έκθεση των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τους, για να καταλάβει ότι βρίσκεται στη πρώτη θέση των πωλήσεων στην πόλη!

Γιατί…η διαφήμιση τους είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες τους! Αυτοί στους οποίους έδωσαν καινούρια μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και τους χάρισαν, άνεση, ασφάλεια, ευκολία και χρήματα, αφού με κάθε αγορά από τον ΣΩΤΗΡΙΟΥ κερδίζεις!

Γιατί τ αυτοκίνητα τους, δεν βγάζουν ζημιές….γιατί κάθε λάθος επιλογή κοστίζει και οι Βολιώτες το έχουν μάθει καλά, με επιλογή ΣΩΤΗΡΙΟΥ κάνουν μια επιλογή με την οποία έχουν ήσυχο το κεφάλι τους για πολλά χρόνια ακόμα!

Πρώτο στις καρδιές μας και το συνεργείο τους, με επαγγελματίες με τεχνογνωσία και εμπειρία που δίνουν λύση σε όποιο πρόβλημα μας προκύψει, από το Α μέχρι και το Ω…

Και εκεί όμως μας κάνουν οικονομία, με εναλλακτικές μορφές καυσίμου απροβλημάτιστες! Και εκεί δίνουν λύσεις από το Α μέχρι το Ω, αφού δεκάδες Βολιώτες που έβαλαν άεριο κίνησης αλλού, έχοντας πολλά προβλήματα, κατάφεραν με την σωστή ρύθμιση από τον ΣΩΤΗΡΙΟΥ να ησυχάσουν μια για πάντα….

Κακώς γράφω τόσα πολλά, είναι από τον ενθουσιασμό μου και την περηφάνεια μου, που τους έχουμε στην πόλη μας!

Θα μοιραστώ μαζί σας, μόνο μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκα στα story που έκανα γι αυτούς στο instagram….γιατί οι ευχαριστημένοι πελάτες, είναι η δύναμη και η συνέχεια της κάθε επιχείρησης!

Δες εδώ αυτοκίνητα: https://sotiriou-auto.car.gr/cars/

Τηλέφωνο: 6977 060 004 και 6932 578 470

Την έκθεση τους θα την βρείτε Λ.Αθηνών 108

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις