ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σωτηρίου: Έντονο ενδιαφέρουν αυτή την περίοδο για αγορά αυτοκινήτου! Δες γιατί!

Σωτηρίου: Έντονο ενδιαφέρουν αυτή την περίοδο για αγορά αυτοκινήτου! Δες γιατί!

Newsroom

Αναφερόμενοι λίγες μέρες πριν στην οικογενειακή επιχείρηση ΣΩΤΗΡΙΟΥ, που δίνει όλες τις λύσεις γύρω από το αυτοκίνητο, με μια ολοκληρωμένη μονάδα παροχής υπηρεσιών, έχοντας ένα οργανωμένο συνεργείο, αλλά και ασχολούμενοι με την εγκατάσταση ενναλακτικών μορφών καυσίμου, κομμάτι στ οποίο καινοτομούν και πρωταγωνιστούν, αλλά και έκθεση αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, σαν καινούρια, παρατήρησα το ενδιαφέρον σας για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Ήταν τόσα πολλά τα μηνύματα. Κάποιοι για να μου πείτε πόσο σωστά τα γράφω και πως η αγορά αυτοκινήτου από την συγκεκριμένη επιχείρηση, είναι όντως η καλύτερη απόφαση, αφού όλα έγιναν άμεσα, με άριστη εξυπηρέτηση και χαίρεστε χρόνια το αυτοκίνητο σας, χωρίς πρόβλημα, άλλοι μου στείλατε για να μου πείτε πόσο λάθος κάνατε που εγκαταστήσατε αλλού εναλλακτικό καύσιμο και πως μόνο ο Σωτηρίου, σας έλυσε το πρόβλημα και σας το ρύθμισε σωστά και τοσα άλλα μηνύματα, πραγματικό εγκώμιο για την απίστευτα επαγγελματική δουλειά που κάνουν.

Στάθηκα στο ενδιαφέρον σας, αυτή ειδικά την περίοδο για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου. Ήσασταν πολλοί και στην απόφαση όλων σας υπήρχε ένας κοινός παρανομαστής:

“Σκέφτομαι μήπως όλη αυτή η υγειονομική κρίση, φέρει οικονομικό κραχ και χάσουμε τα λεφτά μας, οπότε καλύτερα να τα επενδύσουμε σ έναν νέο αυτοκίνητο, να μας μείνει και κάτι”….

Άμεσα τηλεφώνησα στην οικογένεια Σωτηρίου, που είναι η νούμερο ένα επιχείρηση πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο νομό μας και τους ρώτησα αν έχουν δει μια σημαντική κίνηση και ενδιαφέρον για την αγορά νέου αυτοκινήτου και η απάντηση ναι, συμβάδιζε με το κλίμα που μου είχαν δημιουργήσει τα μηνύματά σας!

“Όντως, υπάρχει έντονη κινητικότητα και ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, τόσο για μικρού κυβισμού αυτοκίνητα, όσο και για μεγαλύτερα”, ήταν η απάντηση της οικογένειας.

Ας δούμε θετικά τα πράγματα, ίσως να έχετε δίκιο που φοβάστε και υπό τον φόβο αυτό θέλετε ν αγοράσετε νέο αυτοκίνητο, αλλά τελικά και τίποτα κακό να μη γίνει στην οικονομία μας, ο κορωνοϊος θα σας έχει οδηγήσει σε μια απόφαση που τόσο καιρό για άλλους λόγους δεν πέρνατε…. ε ναι, ήρθε η ώρα πια, όποιο και αν είναι το κίνητρο, να κάνεις την αλλαγή που επιθυμείς, είναι και θέμα ασφαλείας….

Στην έκθεση ΣΩΤΗΡΙΟΥ, Λ.Αθηνών 108 θα βρείτε πολλές πολλές επιλογές και η οικογένεια θα σας βοηθήσει να επιλέξετε για εσάς το αυτοκίνητο που είναι ανάλογο των αναγκών σας, διευκολύνοντας τόσο την ζωή σας, όσο και την τσέπη σας, γιατί κακά τα ψέματα, οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα από εμάς, τι πρέπει να επιλέξουμε και τι όχι και αν για κάτι ξεχωρίζει η συγκεκριμένη οικογένεια, είναι ότι δεν σας κοιτά στη τσέπη, αλλά στα μάτια. Τι και αν εσύ θες να αγοράσεις ένα πιο ακριβό αυτοκίνητο; Αν αυτοί πιστεύουν ότι δεν θα καλύψει τις πραγματικές σου ανάγκες, θα σου το πουν!

Αυτό, είναι ένα από τα μεγάλα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα!!!!

Τηλέφωνο: 6977 060 004 και 6932 578 470

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις