ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στη κορυφαία εταιρία ΝΥΧ οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Στη κορυφαία εταιρία ΝΥΧ οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Δώρα Μιχαήλ

Στην κορυφαία εταιρία προϊόντων επαγγελματικού μακιγιάζ ΝΥΧ και στο κατάστημα της στην Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν χθες οι σπουδαστές των τμημάτων Αισθητική τους ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, από Λάρισα και Βόλο!

Η NYX είναι μια από τις καλύτερες και ποιοτικότερες εταιρίες η πορεία της οποίας είναι συνεχώς ανοδική και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις νέες και σύγχρονες γυναίκες, αφού τους προσφέρει αυτό ακριβώς που έχουν ανάγκη, μέσα από προϊόντα που ανοίγουν τον δρόμο σε νέες μόδες στην ομορφιά!

Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες Make Up Artist την επιλέγουν αποκλειστικά για ένα λαμπερό, τέλειο, σταθερό, αψεγάδιαστο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Οι σπουδαστές της σχολής, που γνωρίζουν τα προϊόντα της εταιρίας, αφού τα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους, αλλά και στη δουλειά τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι όταν έμαθα πως θα βρεθούν στο κατάστημα της, ενώ αποχώρησαν εντυπωσιασμένοι από τη φιλοξενία του προσωπικού και από τις γνώσεις που αποκόμισαν μέσα από το σεμινάριο-παρουσίαση που τους προσέφερε η κορυφαία Make Up Artist της NYX, κυρία Άρτεμις Καραμητρούση που παρουσίασε μ έναν ιδιαίτερο εύκολο τρόπο δύσκολες τεχνικές, αλλά και ατού των δικών τους μοναδικών προϊόντων, απατώντας με χαρά και ευγένεια σε όλες τις ερωτήσεις των σπουδαστών.

Αμέσως μετά το σεμινάριο, οι σπουδάστριες δεν έβλεπα την ώρα να βρεθούν στον χώρο της λιανική πώλησης των προϊόντων της ΝΥΧ ώστε να κάνουν τις αγορές τους!

Την τιμητική τους είχαν τα προϊόντα χειλιών, αφού εκεί βρήκαμε ξεχωριστά χρώματα που αναδεικνύουν τα χείλη μας και σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα αλλά και οι υπέροχες παλέτες των σκιών τους, σε μοναδικές αποχρώσεις που θα μας κάνουν και θα σας κάνουν μοναδικές!

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, έζησαν ακόμα μια μοναδική εμπειρία και προετοιμάζονται για την επόμενη εκπαιδευτική τους εκδρομή, που κάτι μας λέει ότι θα είναι….μια έκπληξη για όλους μας, αφού στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ δεν έχουν στόχο μόνο να γίνεις ένας άριστος και ανταγωνιστικός επαγγελματίας στον χώρο που θα επιλέξεις να σπουδάσεις, αλλά κυρίως να θωρακιστείς με επαγγελματικό ήθος και αξίες που θα σε κάνουν διαχρονική παρουσία στον χρόνο.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της ΝΥΧ, γιατί κάθε γυναίκα που θέλει να διαφέρει και να ξεχωρίζει, με αυτά το καταφέρνει.

ΔΕΙΤΕ περισσότερα:
https://www.nyxcosmetics.com/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις