ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σοφιάδης: Έκοψε την βασιλόπιτα και συγκίνησε!

Σοφιάδης: Έκοψε την βασιλόπιτα και συγκίνησε!

Δώρα Μιχαήλ

Με κρύο ή με βροχή, όταν αγαπάς, όταν εκτιμάς, όταν θαυμάζεις, βρίσκεσαι εκεί που θέλει η καρδιά σου!

Το κατάστημα Σοφιάδης και ο Νίκος Σοφιάδης, αγαπιούνται πολύ και αυτό αποδείχθηκε χθες, αφού η παρουσία του κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας τους, ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ο Νίκος Σοφιάδης επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για όλους μας. Παρουσίασε την εκπτωτική κάρτα που θα λαμβάνει κάθε μέλος της λέσχης “Σοφιάδης”, χωρίς κάποιο κόστος, αφού θα δίνετε δωρεάν αλλά και ανακοίνωσε και την επιστροφή της πάνινης τσάντας, την οποία θα μας δίνει ως δώρο για αγορές άνω των 30 ευρώ, ενώ αν θέλουμε μπορούμε να την αγοράσουμε μόνο με 3,50 ευρώ και μέρος των χρημάτων θα πηγαίνει στην Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου!

Για την ιστορία, το φλουρί κέρδισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Απόστολος Οντόπουλος!

Δηλαδή, όλοι οι έμποροι!

Τυχερό προδιαγράφεται το 2019 για την αγορά μας και η χαρά μας είναι μεγάλη!

Τέλος, θέλω να σημειώσω τον θαυμασμό μου για τον Νίκο Σοφιάδη. Ένας έμπορος με τεράστιο όνομα και μεγάλη ιστορία. Ένας έμπορος που απ όσο ξέρω δεν “βλέπει” την επιχείρηση του να πηγαίνει στα χέρια των παιδιών του και παρ όλα αυτά, είναι δραστήριος, δημιουργικός και συνεχώς βάζει μπροστά νέες εμπνευσμένες ιδέες, κάνοντας την παράδοση μόδα και ανεβάζοντας πολύ τον πήχη στην εμπορική μας αγορά. Δεν είναι από αυτούς που επαναπαύτηκαν στην επιτυχία ή θεώρησαν δεδομένη την αγάπη του κόσμου. Συνεχίζει και παλεύει λες και είναι στα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα.

Απλά, υποκλινόμαστε και ευχόμαστε το παράδειγμα του να το ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις