ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ρεύμα φθηνότερο και από το νυχτερινό όλη μέρα! Γίνεται; Φυσικά και γίνεται!

Ρεύμα φθηνότερο και από το νυχτερινό όλη μέρα! Γίνεται; Φυσικά και γίνεται!

Newsroom

Oι λογοριασμοί ρεύματος πάντα προκαλούσαν πονοκέφαλο, τώρα πια όμως με τις αυξήσεις που έχουν γίνει, απλά μας πιάνει πανικός πριν ακόμα δούμε τον λογοριασμό…

Οι περισσότεροι από εμάς απογοητευτήκαμε πολύ απλό λάθος επιλογές και από παρόχους που άδικα εμπιστευτήκαμε, αφού και πολλά πληρώναμε και όσα μας έταξαν δεν έγιναν!!! Κοινώς την πατήσαμε!

Οι πιο τυχεροί της εποχής βέβαια, είμαστε όλοι εμείς που ήδη είμαστε πελάτες της Natural Energas, που μας παρέχει το φθηνότερο ρεύμα στην αγορά, αλλά κυρίως αξίζει την εμπιστοσύνη μας, αφού όσα μας λέει, αυτά και γίνονται, χωρίς ψιλά γράμματα. Το σημαντικότερο; Έχουν πρόσωπο, είναι στον Βόλο, είναι Βολιώτες. Απαντούν πάντα στα τηλέφωνα, ασχολούνται μαζί μας, πηγαίνουμε από τα γραφεία τους και τους βρίσκουμε, πάντα ευγενέστατους και πάντα με όρεξη να μας εξυπηρετήσουν και να κάνουν το καλύτερο για εμάς!

Μακάρι να τους είχα γνωρίσει νωρίτερα και να είχα αποφύγει τόση κοροϊδία και ταλαιπωρία!

Εμείς πληρώνουμε ρεύμα οικιακό όλη μέρα, φθηνότερο και από το νυχτερινό, ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ, με ενιαία χρέωση 0,05590 ευρώ και πάγιο 4,50 ευρώ τον μήνα!!!!

Θες να μάθεις περισσότερα; Θες να ενημερωθείς για όλα τα προγράμματα;

Ενημερωθείτε και αποκτήσετε το πρόγραμμα Ρεύμα Οικιακό Νυχτερινό με τους εξής τρόπους:

Τηλέφωνο: 24210 32948 & 698 463 3267

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για να σας καλέσουν εδώ: https://www.naturalenergas.gr/portfolio-item/reuma-oikiako-nuxterino/

Επίσης μπορείτε να τους βρείτε στα γραφεία τους, στην Σόλωνος 2!

Μην το σκέφτεσαι, όσο χάνεις χρόνο, χάνεις και χρήμα. Τους έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλους, αλλά την Natural Energas ούτε την συγκρίνουμε, ούτε την αλλάζουμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις