ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πανελλήνιο βραβείο για δικό μας κέντρο Αισθητικής!

Πανελλήνιο βραβείο για δικό μας κέντρο Αισθητικής!

Newsroom

Μια είδηση που μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά και μας γέμισε περηφάνια, είναι αυτή, της βράβευσης του Κέντρου Αισθητικής Renaissance Aesthetics στην Κουμουνδούρου 21Β.

Δείτε την ανακοίνωση τους:

Best value aesthetic center στα AESTHETIC & SPA AWARDS 2020 ??
Ο στόχος να ξεχωρίσουμε στον χώρο της αισθητικής, που θέσαμε πριν δέκα χρόνια όταν ξεκινήσαμε το Renaissance Aesthetics, φέτος έγινε και επίσημα πραγματικότητα με τη βράβευση του Ινστιτούτου μας στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Aesthetic & Spa Awards 2020!

Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας και να αφιερώσουμε σε εσάς αυτό το βραβείο, γιατί με τη στήριξή σας μας εμπνέετε, ώστε να εξελισσόμαστε, με στόχο να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο!

H τελετή Απονομής των Aesthetic & Spa Awards 2020 διοργανώθηκε από την Boussias Communications, για πρώτη χρονιά στον χώρο της αισθητικής, με στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των σημαντικών προόδων της ομορφιάς, της ευεξίας και του wellness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

Στην κατηγορία Best Value Aesthetic Center το Ινστιτούτο μας – Renaissance Aesthetics – κέρδισε το Silver Award για το 2020,????ως η καλύτερη επιλογή στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και δεύτερη καλύτερη επιλογή στην υπόλοιπη Ελλάδα (πλην Αθήνας και Θεσσαλονίκης που διαγωνίστηκαν χωριστά).

Το Silver Award αποτελεί μια σημαντική διάκριση που επιβεβαιώνει ότι δικαιολογημένα κατέχουμε την πρώτη θέση στην καρδιά σας.❤️???❤️

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με (βραβευμένα από τον ίδιο φορέα) προϊόντα και μηχανήματα νέας τεχνολογίας, στις καλύτερες τιμές!???

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις