ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο παράδεισος του καλού κρασιού, είναι στο κέντρο της πόλης μας!

Ο παράδεισος του καλού κρασιού, είναι στο κέντρο της πόλης μας!

Newsroom

Terroir Wine & Spirits, στην Αγίου Νικολάου 33, απέναντι από την πλατεία!

Ο παράδεισος του κρασιού, του καλού και ψαγμένου κρασιού!

Η πεμπτουσία του επαγγελματισμού και χρήσιμου καλού επαγγελματία!

Έχω γράψει δεκάδες φορές πως τις επιχειρήσεις τις φτιάχνουν οι άνθρωποι της!

Κάβες με δεκάδες ετικέτες, ακόμα και μοναδικές ετικέτες, μπορείς να βρεις παντού, το θέμα είναι αν ο επαγγελματίας μπορεί να της εκπροσωπήσει και να τις τιμήσει, τιμώντας τη δική σας επιλογή!

Εκεί θα βρείτε έναν άνθρωπο με γνώσεις στο καλό κρασί, με συνεχόμενη εκπαίδευση και επιμόρφωση, που συνεχώς εξελίσσεται και βελτιώνεται, προσθέτοντας στις προσωπικές του γευστικές εμπειρίες, αλλά προσθέτοντας και στις οινολογικές γεύσεις του!

Πείτε του απλά αν το κρασί που επιθυμείτε το θέλετε για δώρο ή για το σπίτι, αν προορίζεται για άντρα ή γυναίκα ή με τη φαγητό θέλετε να το συνοδεύσετε και ποιες γεύσεις ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο σας και αυτός θα σας κάνει τις καλύτερες επιλογές!

Ανακαλύψτε το χώρο τους και δώστε μια πολυτέλεια, που όχι δεν κοστίζει όσο μπορεί να νομίζετε, στο τραπέζι σας, στη γεύση σας, στο σπίτι σας και στον εαυτό σας, γιατί απλά το αξίζετε, γιατί είπαμε αξίζει, αλλά δεν κοστίζει!

Εκεί θ ανακαλύψετε μαι τεράστια ποικιλία ετικετών, ροζέ, κόκκινων και λευκών κρασιών, από τα πιο σπάνια μέχρι τα πιο δημοφιλή και πιστέψτε με με λιγότερο από 10 ευρώ, θα βρείτε κρασί που θα ξεσηκώσει όλες τις αισθήσεις σας!

Το αξίζετε… να το ζήσετε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις