ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο άνθρωπος που “γέννησε” το Crossfit στην Ελλάδα, είναι Βολιώτης- Δες!

Ο άνθρωπος που “γέννησε” το Crossfit στην Ελλάδα, είναι Βολιώτης- Δες!

Newsroom

Ήθελα καιρό να ξεκινήσω γυμναστική. Και η αλήθεια είναι πως έκανα μεγάλη έρευνα. Μιλούσα με ανθρώπους που ξέρουν, με ανθρώπους που έχω δει τα σώματά τους να αλλάζουν, με ανθρώπους που έχουν βάλει για τα καλά την γυμναστική στην ζωή τους.

Οι περισσότεροι, μου μιλήσαν για τον Γιάννη Ρήγα. Μιλούσα γι αυτόν με απόλυτο σεβασμό και θαυμασμό. Άντρες και γυναίκες.

“Ο Γιάννης έφερε το crossfit στην Ελλάδα μου είπε άνθρωπος που είναι προπονητής crossfit και ο ίδιος ήταν μαθητής του Γιάννη”. Στη συνέχεια έμαθα πως όλοι οι εκπαιδευτές της πόλης μας, έχουν περάσει από τα χέρια του.

“Ο Γιάννης ήταν πρωτοστάτης στους πρώτους αγώνες crossfit στην Ελλάδα Δώρα. Έχει τελειώσει Γυμναστική Ακαδημία.”

“Ο Ρήγας είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει. Πηγαίνω 10 χρόνια στο γυμναστήριο του και δεν υπάρχει άνθρωπος που μπήκε και τα παράτησε και όλοι άλλοι μπαίνουν και άλλο σώμα έχουν στους 2-3 μήνες. Είναι φοβερός και σαν επαγγελματίας και σαν άνθρωπος”.

Με έπεισαν όλα τα παραπάνω που άκουσα.

Έφτασα και εγώ στο Wodbox, με το που έμαθα ότι ξεκίνησε τμήμα crossfit light, ίδια αποτελέσματα λιγότερη πολυπλοκότητα, νέο πρόγραμμα “Glutes Make Over” για ανόρθωση και σύσφιξη γλουτών και Pilates!!!!

Έκλεισα την προσφορά που τρέχει με 276 ευρώ το 6μηνο και απεριόριστο σε όλα τα προγράμματα!

Ξεκίνησα με Pilates και αν και είναι νωρίς να μιλάμε για αποτελέσματα, θα σου πω με βεβαιότητα, ότι νιώθω ήδη καλύτερα. Νιώθω καλά με εμένα. Νιώθω ευεξία και έχει αυξηθεί η ενέργεια μου.

Άμεσα θα κάνω και το τμήμα γλουτών, απλά προσπαθώ να φτιάξω το πρόγραμμα μου.

Όσο για τον Γιάννη;

Η ηρεμία που εκπέμπει, η αγάπη για την γυμναστική που ξεχειλίζει από τα μάτια του και η απεριόριστη γνώση του που δεν κρύβεται, σε πείθουν, χωρίς να σε πιέσουν, για να μη σταματήσεις, για να σε ονειρευτείς με σιγουριά, στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη επιλογή από το Wodbox στην Ναυπλίου 66 στην Νεάπολη.

Τηλέφωνο: 698 367 1042

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις