ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ορκωμοσία; Γάμος ή βάπτιση; Η απάντηση είναι: Nouveau! (ΦΩΤΟ)

Ορκωμοσία; Γάμος ή βάπτιση; Η απάντηση είναι: Nouveau! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Δεν έχει σημασία ποια είναι η σημαντική στιγμή στην οποία θες να παρευρεθείς και να ξεχωρίσεις. Δεν έχει σημασία αν είναι γάμος, βάπτιση, ορκομωσία ή ότι άλλο.

Όποια και να είναι η περίσταση, η απάντηση είναι Nouveau!

Είναι η boutique που ξέρεις, πως ότι και αν επιλέξεις από εκεί, θα συζητηθείς, θα λάβεις θερμά συγχαρητήρια για την εμφάνιση σου και σίγουρα δεν θα σε ξεχάσει κανείς!

Δεν είναι μόνο οι συνεργασίες με τους μεγάλους σχεδιαστές. Δεν είναι ότι εκεί θα βρεις μονάχα όσα επιτάσσει η μόδα και θα είσαι μέσα σε αυτή και μπροστά από αυτή. Είναι ότι οι άνθρωποι της γνωρίζουν σε βάθος την μόδα και το στιλ και θα σε αντιμετωπίσουν ως “καθρέφτη” τους. Θέλουν περισσότερο από εσένα να βγεις εκεί έξω και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Όσοι είναι πιστοί πελάτες της Nouveau, δεν επιλέγουν καν. Ζητούν από την Σίσσυ και την Βάσια να αναλάβουν οι ίδιες όλες τις επιλογές. Εμπιστοσύνη λέγεται και αυτή χτίζεται και κερδίζετε!

Πάρε μια μικρή μόνο γεύση, από τις δεκάδες ξεχωριστές και μοναδικές επιλογές που μπορείς να βρεις στον χώρο τους και μείνε βέβαιη πως επιλέγοντας Nouveau, μόνο για το αν θα εντυπωσιάσεις δεν θα πρέπει να ανησυχείς!

Θα τους βρεις 28ης Οκτωβρίου με Ογλ.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις