ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια ολόκληρη πιάτσα της πόλης ΝΕΚΡΩΣΕ! Λουκέτα μέσα στις λάσπες! (ΦΩΤΟ)

Μια ολόκληρη πιάτσα της πόλης ΝΕΚΡΩΣΕ! Λουκέτα μέσα στις λάσπες! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Είναι βαρύ, είναι άσχημο, είναι μαχαίρι στην καρδιά και είναι το αποτέλεσμα της δεύτερης μεγάλης κακοκαιρίας που έπληξε τον Βόλο.

Στα Παλιά, μια ολόκληρη πιάτσα, που συναντούσαμε βγαίνοντας από τον κόμβο και πηγαίνοντας προς το White και τα Κτελ, έχει νεκρώσει.

Οι καμάρες δεν έχουν πια ζωή!

“Τα Ψαράδικα τέλειωσαν, το Bistro, το στέκι που έπινα καφέ πάνω από 10 χρόνια, έκλεισε για πάντα”, μου είπε πριν λίγες μέρες με δάκρυα στα μάτια άνθρωπος που σύχναζε στην περιοχή.

Καταστήματα εμπορικά στον χώρο της τροφοδοσίας και εστίασης, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Μάλιστα μιλώντας με κάποιους από αυτούς αντιληφθήκαμε ότι ναι μεν οι ζημιές ήταν μεγάλες, αλλά κυρίως την ανασυγκρότηση, δεν την άντεχαν ψυχολογικά. Έδωσαν έναν τεράστιο αγώνα με τις λάσπες και την αναδουλειά και δεν πρόλαβαν να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχολογικά και ήρθαν αντιμέτωποι ξανά με την καταστροφή!

Ευχόμαστε κάποιοι από αυτούς να ΒΡΕΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, αν και όπως μου είπε κάποιος επαγγελματίας της πειροχής: “Να ανοίξω εγώ, με κλειστά τα άλλα γύρω-γύρω; Κανένα αποτέλεσμα”!

Νομίζω πως ΟΛΒ, Δήμος, Περιφέρεια και Υπουργεία πρέπει να κάνουν κάτι, γιατί δεν μιλάμε για μεμονωμένα γεγονότα και προβλήματα αλλά για ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις