ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με χαμόγελο και σκληρή δουλειά κατάφεραν να κερδίσουν ολόκληρη την Μαγνησία!

Με χαμόγελο και σκληρή δουλειά κατάφεραν να κερδίσουν ολόκληρη την Μαγνησία!

Newsroom

Είναι η Φαίη από “Τον Άρτον Ημών”, τον φούρνο της Αγριά Βόλου, στην 28ης Οκτωβρίου 41 πίσω από την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου. Είναι το πρόσωπο, η εικόνα του μαγαζιού, αφού ο “μάστορας” και σύζυγος της Γιώργος, είναι καθημερινά και όλες τις ώρες στο εργαστήριο, για να φτιάχνει για όλους εμάς πολλά διαφορετικά ψωμάκια και φυσικά φρέσκα και πεντανόστιμα γλυκά!

Είναι δύο νεά παιδιά με χαρακτηριστικά που σπάνια συναντώ, αλλά τόσο θαυμάζω!

Δεν σταματούν στιγμή. Θέλουν συνεχώς να γίνονται καλύτεροι και ν ανεβάζουν τον πήχη. Ο Γιώργος τρέχει από εκπαίδευση σ εκπαίδευση και από σεμινάριο σε σεμινάριο και συνεχώς πειραματίζεται, έχοντας φτάσει την τέχνη του σ ένα απίστευτα καλό σημείο!

Καθημερινά φτάνουν εκεί, απ όλη την Μαγνησία για συγκεκριμένους κωδικούς ψωμιού, ιδιαίτερων ψωμιών, αλλά και για τις σούπερ πορτοκαλόπιτες και σοκολατόπιτες!

Φυσικά έγιναν ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί για τα σιροπιαστά τους, σιροπιαστά που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού στη Μαγνησία.

Σπάνιοι κωδικοί, φτιαγμένοι με μεράκι, αγάπη και τα καλύτερα υλικά!!!

Και οι εκπλήξεις τους, οι γεύσεις τους δεν τελειώνουν….έχω να σας αναφέρω τόσα γλυκά και τόσο αλμυρά που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσετε από αυτούς, που ειλικρινά δεν μου φτάνει ο χρόνος, γι αυτό θα επιστρέψω και με νέο θέμα.

Να κλείσω όμως, έτσι όπως ξεκίνησα…από την Φαίη, που δεν της το είπα ακόμα προσωπικά και θα το μάθει από εδώ, δημοσίως…

“Δώρα πήγα και ψώνισα από τον Φούρνο στην Αγριά γιατί είδα πόσο επέμενες να το κάνουμε και πάντα όταν επιμένεις όπου πάω πραγματικά το ευχαριστιέμαι. Τέλειο το ψωμί και όντως τα σιροπιαστά είναι μαγεία, όμως αυτή η κοπέλα στο ταμείο δεν υπάρχει. Χαμόγελο, ευγένεια με κέρδισε αμέσως, άσε που χωρίς να με ξέρει με κέρασε και κουραμπιέ…….”!

Εμ κάπως έτσι είναι αν αγαπάς την δουλειά σου και σέβεσαι τον πελάτη σου…

Μπράβο παιδιά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις