ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με τεράστια επιτυχία η παρουσίαση του excelsior στον Βόλο!

Με τεράστια επιτυχία η παρουσίαση του excelsior στον Βόλο!

Δώρα Μιχαήλ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στον Βόλο η παρουσίαση του ιταλικού καφέ excelsior, σε αίθουσα του Park Hotel που αποδείχθηκε μικρή για τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες του χώρου του καφέ, που πραγματικά γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα!

Την παρουσίαση άνοιξε ο αντιπρόσωπος τους Νομού Μαγνησίας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Βασίλης Καραουλάνης, ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Γενικός Εισαγωγέας Ελλάδος, Άγγελος Ντούμας!

Ο Excelsrior είναι ένας μοναδικός καφές που φτιάχνεται σε οικογενειακό εργοστάσιο της Ιταλίας και είναι από αυτούς τους λίγους για τους οποίους ακολουθείται ακόμα ο παραδοσιακός τρόπος ψησίματος.

Γεύση, άρωμα, ποιότητα…μοναδικότητα!

Ένας καφές που δεν “νερώνει”. Ένας καφές γι αυτούς τους λίγους που ξέρουν από καφέ και μπορούν να ξεχωρίσουν την διαφορά του, πριν ακόμα τον δοκιμάσουν!

“Καφές για μερακλήδες επιχειρηματίες”, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε χθες γνωστός μπαρίστας της πόλης που τον δοκίμασε!

Ο ενθουσιασμός από την δοκιμή ήταν τεράστιος, γι αυτό και δεν ήταν λίγοι οι επαγγελματίες που έκλεισαν το ραντεβού τους στο “showroom” του Excelsior στον Βόλο, για μια δοκιμή ακόμα και συζήτηση με τους αντιπροσώπους!

Δοκίμασε τον και εσύ και μάθε…τι σημαίνει καφές!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 20609
Διεύθυνση: Σκενδεράνη με Δημητριάδος

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις