ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μας τρέλανε ο Γιώργος με τις νέες δημιουργίες του- Δες και θα τρέξεις! (ΦΩΤΟ)

Μας τρέλανε ο Γιώργος με τις νέες δημιουργίες του- Δες και θα τρέξεις! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Να ‘μαστε και πάλι στον Γιώργο και στην Φαίη και στον Φούρνο “Τον Άρτον Ημών” στην Αγριά Βόλου και συγκεκριμένα πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου!

Μα δεν σταματάνε….δεν σταματάνε ποτέ!

Εκεί που λέμε πως η φαντασία και η γεύση έπιασαν νταβάνι αυτοί ξεπερνούν τον εαυτό τους, δημιουργώντας για εμάς νέους γευστικούς αλμυρούς και γλυκούς πειρασμούς!!!

Έχουν γίνει γνωστοί σε ολόκληρη την Μαγνησίας και όχι μόνο για τ απίστευτα σιροπιαστά τους!!! Μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις για να επιλέξεις, με χειροποίητο φύλλο και φτιαγμένα με τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά….και ναι, είναι και αυτός ο λόγος, που σε κάθε μπουκιά απλά….λιώνεις και λιποθυμάς από την γεύση!!!!

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως στον Φούρνο τους θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ψωμάκια και όχι μόνο τα κλασσικά και πολλούς διαφορετικούς κωδικούς από μπισκότα και κριτσίνια, σε πολλές γεύσεις και φτιαγμένα ανάλογα με τις ανάγκες όλων εμάς!

Ναι, μπορείς και εσύ που έχεις διαβήτη ή εσύ που κάνεις διατροφή, να βρεις αυτό ακριβώς που θες…μπορείς να πάρεις την γεύση που τόσο σου λείπει, χωρίς να κάνεις κακό στην υγεία σου ή να χαλάσεις την διατροφή σου!

Προχθές δοκιμάσαμε τις νέες τάρτες σοκολάτας….κόλαση και τα τουρτο-κέικ τους!!!

Γι αυτά ήθελα να σας γράψω σήμερα!!!!

Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το τουρτο-κέικ μπανάνα-λεμόνι-σοκολάτα και τάρτα σοκολάτα- Scrambled με μήλο!!!!

Ουφ…μου τρέχουν ήδη τα σάλια!!!!

Παιδιά, πολλά πολλά συγχαρητήρια!

Σας ευχραιστούμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις