ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μαρία Βανέζη: Υπέροχα και χρηστικά δώρα, ακόμα και με λιγότερα από 10 ευρώ!

Μαρία Βανέζη: Υπέροχα και χρηστικά δώρα, ακόμα και με λιγότερα από 10 ευρώ!

Newsroom

Θέλετε να πάτε μια επίσκεψη; Θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε έναν Γιώργο ή μια Γεωργία; Δώρο για τους κουμπάρους, για το μικρό βαφτιστήρι ή για τα μεγάλα σας πια πνευματικά παιδιά που έχουν ή ετοιμάζουν το δικό τους σπίτι;

Μια τούρτα, ένα τσουρέκι, ένα κουτί γλυκά κάνουν πάνω από 10 ευρώ, ακόμα και 15 ευρώ, μπορεί να φτάσει ένα τσουρέκι. Και μπορεί να το απολαύσουν εκεί που θα το πάτε, αλλά θα φύγει…θα εξαφανιστε΄ί!

Γιατί με τα ίδια χρήματα ή και με λιγότερα ή και με περισσότερα, ανάλογα την υποχρέωση που έχετε ή το πόσα θέλετε να διαθέσετε, να μη πάρετε κάτι όμορφο, κομψό, επώνυμο και χρηστικό, που θα μείνει στο σπίτι του φίλου σας ή του συγγενή σας και θα σας θυμίζει καθημερινά!

Βρίσκω πολύ όμορφο δώρο ένα σετ από πετσέτες μπάνιου ή και κουζίνας, ένα σετ σεντόνια, ένα κουβερλί, ένα καρέ, έναν όμορφο δίσκο ή ένα σετ ολοκληρωμένο για την κουζίνα…

Πηγαίνετε μέχρι την Μαρία Βανέζη στην Δημητριάδος 187, πείτε τους πόσο χρήματα διαθέτετε και θα σας δώσουν δεκάδες ιδέες και προτάσεις για δώρα…που θα μείνουν αξέχαστα!

Που θα αξίζουν και δεν θα κοστίσουν!!!

Καλή Ανάσταση!

ΥΓ. Πάρτε μια πρόγευση, πριν φτάσετε στο φυσικό τους κατάστημα, μέσα από το eshop τους: https://vanezihome.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις