ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η La Milou που τόσο αγαπάτε ήρθε στον Βόλο και στην Μαρία Βανέζη!

Η La Milou που τόσο αγαπάτε ήρθε στον Βόλο και στην Μαρία Βανέζη!

Newsroom

Η εταιρεία βρεφικών ειδών La Milou, είναι μια εταιρεία που οι μετοχές της συνεχώς ανεβαίνουν και οι νέες μανούλες αγαπούν πολύ, ξεχωρίζουν και επιλέγουν για την υψηλή αισθητική της, τα υλικά της, την ποιότητα της και τα μοντέρνα και σύγχρονα σχέδια της, που μπορεί να απευθύνονται σε μωρα, αλλά ταιριάζουν πολύ με το στιλ κάθε σύγχρονης γυναίκας, που το καλαθάκι του μωρού, τα πετσετάκια του και όλα του τα πραγματάκια, αποτελούν και δικό της κομμάτι, κομμάτι ολοκλήρωσης της εικόνας της που με την La Milou, της δίνουν στιλ!

Όλα τους τα προϊόντα υποαλλεργικά και σχεδιασμένα στο να κάνουν πιο εύκολη, αλλά και πιο όμορφη την ζωή της μαμάς και του μωρού!

Η La Milou, που δεν κάνει εύκολα συνεργασίες, αλλά προσέχει πολύ που θα βάλει τα προϊόντα της, επέλεξε το κατάστημα της Μαρίας Βανέζη, στην Δημητριάδος 187 για να φέρει την συλλογή της και στον Βόλο!

Ήδη οι Βολιώτισσες που το έμαθαν δηλώνουν ενθουσιασμένες και ανακουφισμένες, αφού πλέον δεν θα κάνουν χιλιόμετρα για τα αγαπημένα του προϊόντα, ούτε θα παραγγέλνουν μέσα από το ίντερνετ, αλλά θα φτάνουν στην Μαρία Βανέζη και θα ζουν την μαγική εμπειρία, να αγγίζουν και να βλέπουν από κοντά αυτά που θα ψωνίσουν.

Ξέρω, έχετε ξετρελαθεί και θέλετε τώρα αμέσως να τρέξετε στο κατάστημα…

Μη τα βάζετε μαζί μου που σας ξεμυάλισα…

Να ορίστε, θα σας δώσω το link από το eshop του καταστήματος της Μαρίας Βανέζη για να ρίξετε μια ματιά μέχρι να φτάσετε εκεί: https://vanezihome.gr/product-category/la-millou/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις