ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Και αν δίναμε βραβείο εξωστρέφειας 2020, θα το δίναμε στη Ναταλία!

Και αν δίναμε βραβείο εξωστρέφειας 2020, θα το δίναμε στη Ναταλία!

Δώρα Μιχαήλ

Το Ναταλάκι μας, με το πάντα μεγάλο, αληθινό και ζεστό της χαμόγελο….

Το Ναταλάκι μας, που φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της….

Το Ναταλάκι μας που μπορεί το 2020 να ήταν ίσως η πιο δύσκολη χρονιά κάθε επιχειρηματία, αλλά αυτή έπιασε το έτος από τον γιακά και του είπε: Τώρα θα σου δείξω εγώ!

Και του έδειξε….του έδειξε πως κάθε επιχειρηματίας που δεν διστάζει να επενδύσει στην επιχείρηση του, που δεν φοβάται και δεν λογαριάζει τις συνθήκες και τις δυσκολίες των καιρών , έχει παρόν και θα έχει και μέλλον!

Μέσα στο 2020 δημιούργησε το eshop της, που σε λίγο θα γνωρίσετε και εσείς, όσοι ήδη δεν το έχετε δει…έκανε νέες συνεργασίες και δυνάμωσε τις παλιές της, έφερε νέα προϊόντα που ενθουσίασαν τις Βολιώτισσες, επένδυσε σε όλους τους τομείς και σε πιο πολλές επιλογές μέσα στο μαγαζί της, προχώρησε επενδύοντας στην διαφήμιση, με σωστές επιλογές και κατάφερε το κοινό που εδώ και χρόνια την ακολουθεί να την λατρέψει περισσότερο και ταυτόχρονα ν αυξήσει το πελατολόγιο της με τις Βολιώτισσες απλά να ερωτεύονται το “Φρου Φρου και Αρωματα” στην Αντωνοπούλου μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού!

Η παρουσία της στα social media έγινε συχνή και πέρα για πέρα ορατή, δεν σταμάτησε στιγμή, δεν έπεσε στιγμή και αν έπεσε ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν άφησε να φανεί και προχώρησε όπως και συνεχίζει με αισιοδοξία και ελπίδα, φέρνοντας για εμάς ότι πιο καινούριο στις τάσεις του μακιγιάζ και της ομορφιάς!

Κατάφερε έτσι να μαγέψει όχι μόνο τις Βολιώτισσες αλλά και πολλές γυναίκες από άλλες πόλεις που τώρα πια, ψωνίζουν ΜΟΝΟ από το “Φρου Φρου και Αρώματα”!!!!

Ναι, η εξωστρέφεια της βγήκε σε καλό…Δούλεψε σκληρά, ρίσκαρε, επένδυσε και κέρδισε!!!

Πάνω απ όλα….κέρδισε την αγάπη μας και την εμπιστοσύνη μας, αλλά και πολλά πολλά ευχαριστώ, που μας κάνει καθημερινά να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

Ναταλάκι μας, ευχόμαστε το 2021 σε πολύ μεγαλύτερα και πολύ σημαντικότερα επιτεύγματα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις