ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κάνει τις πιο πετυχημένες, όμορφες και φυσικές αλλαγές στα μαλλιά σας!

Κάνει τις πιο πετυχημένες, όμορφες και φυσικές αλλαγές στα μαλλιά σας!

Newsroom

Είναι η Ιωάννα μας, από το κομμωτήριο Multistyle στην Κασσαβέτη 54Α με Ρ.Φεραίου.

Τ όνομα της θα το ακούσεις, θα στο προτείνουν σίγουρα αν αναζητάς κάποιον για μια φυσική αλλαγή στα μαλλιά σου, για δύσκολες τεχνικές και κυρίως για το πιο πετυχημένο μπαλαγιάζ!!!!

Το χρώμα και οι τεχνικές είναι το δυνατό της χαρτί. Το ξέρει σε βάθος και συνεχώς εξελίσσεται, εκπαιδεύεται και φέρνει νέες τεχνικές εφαρμόζοντας τες με πολύ φαντασία και μεράκι στο…κεφάλι μας!!!

Αφέσου απλά στα χέρια της, πριν ακόμα ξεκινήσετε την οποιαδήποτε αλλαγή, θα έχεις θαυμάσει τις γνώσεις της και τον τρόπο που θα σε αντιμετωπίσει!

Βλέποντας σε θα ξεκινήσει, με βάση το πρόσωπο σου, το σχήμα του και τα χρώματα τους, αλλά και τις ανάγκες σου, ανάλογα με το πως θες να φαίνεσαι, αν θες να κρύψεις τα μαγουλάκια σου, αν θες να τονίσεις τις γωνίες σου, να σου προτείνει το κατάλληλο κούρεμα και το κατάλληλο χρώμα ή τεχνική για να πετύχεις αυτό ακριβώς που θες!

Σταθερά, αλλά δυνατά τ όνομα της έχει συνδεθεί με τις τεχνικές στην πόλη μας και αποτελεί επιλογή εμπιστοσύνης και σιγουριάς για το αποτέλεσμα!

Πόσο χαίρομαι όταν μιλούν για μπαλαγιάζ και λένε: Να πάτε στην Ιωάννα στην Κασσαβέτη!

Πόσο χαίρομαι όταν συναντώ όμορφα κεφάλια, με υπέροχα κουρέματα και μου λένε: Πηγαίνω στο Multistyle στην Κασσαβέτη, το ξέρεις;

Ε μα, εγώ δεν θα το ήξερα;

Φυσικά και το ξέρω, το ανακάλυψα και το μοιράζομαι συχνά μαζί σας γιατί το αξίζει η Ιωάννα, αλλά κυρίως το αξίζουμε όλες εμείς…για να είμαστε η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας!

Τηλέφωνο: 2421 057847

ΔΕΙΤΕ περισσότερα εδώ: https://www.instagram.com/multi_style_giannak/?fbclid=IwAR3d-3NwKNhRWmKtJmUbZwjxU6Ys-KQqBSeXKiQDwhKH6ibO-D-12cr3-nk

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις