ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γκλαβάνη: Πέμπτη-Παρασκευή ανοιχτά και το μεσημέρι με προσφορές 30-50%!

Γκλαβάνη: Πέμπτη-Παρασκευή ανοιχτά και το μεσημέρι με προσφορές 30-50%!

Newsroom

Οι επαγγελματίες της Γκλαβάνη, από την Δημητριάδος μέχρι και την Ερμού, με κοινή τους απόφαση, τόσο την Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή θα παραμείνουν ανοιχτά όλη την ημέρα και το μεσημέρι, με μεγάλες προσφορές από -30 έως και 50%!!!

Πρόκειται για ένα κομμάτι εμπορικού δρόμου, που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλλο, αφού στο σημείο αυτό βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης μας, τόσο για τον άντρα και την γυναίκα, όσο και για τα παιδιά μας!

Ρούχα αντρικά και γυναικεία, υποδήματα αντρικά και γυναικεία, παιδικά καταστήματα, αλλά και αξεσουάρ….

Οι επαγγελματίες το αποφάσισαν, σκεπτόμενοι με τις δικές τους ανάγκες, θέλοντας να καλύψουν τις ανάγκες των συναδέλφων τους εμπόρων, αλλά και των εργαζόμενων σε εμπορικά καταστήματα, που δυστυχώς, δουλεύοντας ωράρια καταστημάτων, δεν έχουν χρόνο για να κάνουν τα ψώνια τους στην αγορά!!!

Ταυτόχρονα, εννοείται περιμένουν και όλους εμάς, αμέσως μετά την δουλειά μας και πριν γυρίσουμε στο σπίτι μας, όταν η κίνηση στους δρόμους θα έχει μειωθεί, για να κάνουμε τα ψώνια μας άνετα και χωρίς άγχος!!!

Συμφέρει…αφού οι προσφορές θα φτάνουν σε όλα τα μαγαζιά μέχρι και το μισό της αρχικής τιμής, ενώ σίγουρα θα είναι από τα πιο χαλαρά ψώνια που θα έχουμε κάνει ποτέ!

Πέμπτη και Παρασκευή λοιπόν, σας περιμένουμε στην Γκλαβάνη, από το πρωί μέχρι και το βράδυ…ασταμάτητα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις