ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θεσσαλική βιομηχανία έδωσε 300.000 ευρώ στους εργαζόμενους με παιδιά

Θεσσαλική βιομηχανία έδωσε 300.000 ευρώ στους εργαζόμενους με παιδιά

Newsroom

Τη χορήγηση μπόνους ύψους 1,2 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενούς της ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων ανακοίνωσε η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος».

Παράλληλα, με στόχο την αύξηση της γεννητικότητας μεταξύ των οικογενειών των εργαζομένων, η εταιρεία κατανέμει κονδύλι 300.000 ευρώ για τους εργαζόμενους της γαλακτοβιομηχανίας που αποκτούν παιδιά αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

Η ανακοίνωση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους σε μια εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα. Στους παρευρισκόμενους μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Σαράντης, ενώ στα οικονομικά στοιχεία της παρελθούσης οικονομικής χρήσης αναφέρθηκε το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Μ. Σαράντης.

Στην ίδια εκδήλωση η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία ύψους 150.000 ευρώ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια, σύμφωνα με το onlarissa.gr. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΛΟΓΑΚ η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. αποτελεί τον μεγαλύτερο εισκομιστή ποσοτήτων Ελληνικού γάλακτος το οποίο συλλέγει καθημερινά από 1.700 Έλληνες παραγωγούς.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας περιλάμβανε πέντε φλουριά τα οποία αντιστοιχούν σε 500 ευρώ για κάθε τυχερό.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις