ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θες βοήθεια στην δίαιτα; Να φύγουν οι κατακρατήσεις και η κυτταρίτιδα; Θες Galene!

Θες βοήθεια στην δίαιτα; Να φύγουν οι κατακρατήσεις και η κυτταρίτιδα; Θες Galene!

Newsroom

Kαλή η διατροφή κορίτσια και η σημαντικότερη, αλλά όλες θέλουμε λίγο σπρώξιμο και λίγο βοήθεια!!!

Γι αυτό και εγώ ξεκίνησα συνεδρίες ειδικών μασάζ που βοηθούν στην κατακράτηση των υγρών, αφού με κατάλληλες κινήσεις και ενώ απολαμβάνω το μασάζ, τα υγρά επιτέλους βρίσκουν τον δρόμο της εξόδους, αλλά και λεμφικά μασαζάκια που κάνουν καλό και στη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

Πάνω από 6-7 συνεδρίες με μασάζ, που θα σας βοηθήσουν στον αγώνα σας να χάσετε περιττά κιλά και να αποκτήσετε ένα πιο όμορφα σώμα, είναι στο Galene και σας περιμένουν για να τις απολαύσετε και ταυτόχρονα να σας χαρίσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα!!!!

ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΩΡΟ!

Όσες πάρετε τηλέφωνο και πείτε Volonaki και αγοράσετε ένα πακέτο με όλες τις συνεδρίες, αν βρείτε και μια φίλη σας να κλείσετε ραντεβού μαζί, τότε το 2ρο πακέτο το παίρνετε ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ και ταυτόχρονα ΔΩΡΟ ΜΑΣΑΖ με πέτρες και για τις 2!

Αν δεν βρείτε φίλη βέβαια διαθέσιμη, αγοράστε 2 φορές το πακέτο συνεδρίων που βοηθούν στην προσπάθεια σας να αδυνατίσετε και το δεύτερο θα το πάρετε στην ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ με ΔΩΡΟ μασάζ με πέτρες!]

Απολαύστε τις υπηρεσίες τους και δώστε μια ώθηση στην προσπάθεια που κάνετε για πιο γρήγορα και πιο θεαματικά αποτελέσματα!

Θα τους βρείτε Πολυμέρη 143 στον 3ο όροφο

Τηλέφωνο: 24210 27555

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις