ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Απόλαυσε ένα μασαζάκι και πάρε δώρο ακόμα ένα- Μόνο γι αυτή την εβδομάδα!

Απόλαυσε ένα μασαζάκι και πάρε δώρο ακόμα ένα- Μόνο γι αυτή την εβδομάδα!

Newsroom

Galene!

Από την μέρα που ήρθε στην πόλη, μας έκανε όλους και όλες να αγαπήσουμε το μασάζ και να το βάλουμε στην καθημερινότητά μας. Μας απέδειξε πως δεν είναι πολυτέλεια, αλλά είναι ανάγκη, αφού μας χαλαρώνει, μας ηρεμεί, μας γεμίζει ευεξία και ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί προληπτικά για ένα σωρό ασθένειες!

Μας χάρισε ασφάλεια. Και πως αλλιώς; Με υπεύθυνη τη Φυσικοθεραπεύτρια Ιλέανα Μπάδρα, δεν θα μπορούσαμε να μη νιώθουμε ασφάλεια.

Μας χάρισε πολλά ξεχωριστά μασάζ που μέχρι την ημέρα που άνοιξε δεν υπήρχαν στην πόλη. Μας κέρδισε με την απίστευτη εξυπηρέτηση και προσοχή που μας δείχνει….νιώθουμε βασιλιάδες και πριγκίπισσες εκεί μέσα!

Μας αντιμετωπίζουν μοναδικά, ξεχωριστά! Μιλούν μαζί σου, κρατούν το ιστορικό σου, ακουν τις ανάγκες σου και προτείνουν μασάζ αποκλειστικά για εσένα και τις ανάγκες σου….

Το άλλο;

Πάντα φεύγεις με δωράκι και σίγουρα με τις πιο μυρωδάτες και χουχουλιάρικες αναμνήσεις….

Είναι τόσο δυνατή η εμπειρία και η απόλαυση που σου χαρίζουν, που επιστρέφεις ξανά και ξανά….αυτο κατάφεραν και το αξίζουν!

Για αυτή την εβδομάδα κλείσε το ραντεβού σου για όποια μέρα μπορείς, ακόμα και για την επόμενη εβδομάδα και πάρε δώρο ένα 20λεπτο μασαζάκι “κουρασμένα ποδαράκια” που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις το ποδαράκι πούπουλο!!!!

Πέρα από τα χαμαρωτικά μασαζάκια, με χερι, με πέτρες, με κοχύλι, με μπαμπού, με μέλι, με πουγκιά κλπ….μπορείς να κάνεις και ειδικά μασαζάκια που βοηθούν την προσπάθεια σου να αδυνατήσεις! Ειδικές συνεδρίες για αποτοξίνωση, κατακράτηση υγρών και κατά της κυτταρίτιδας!

Εσύ επιλέγεις τι θέλεις, κλείνεις το ραντεβού σου, το απολαμβάνεις και παίρνεις δώρο ένα 20λεπτο μασαζάκι ακόμα!

Θα τους βρεις στην Πολυμέρη 143 στον 3ο όροφο

Τηλέφωνο: 24210 27555

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις