ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θα κλείσουν αλυσίδες στον Βόλο; Όλη η αλήθεια…

Θα κλείσουν αλυσίδες στον Βόλο; Όλη η αλήθεια…

Newsroom

Φήμες, φήμες, φήμες…περί λουκέτων μεγάλων πολυεθνικών στον Βόλο!

Τι ισχύει όμως και τι όχι;

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι αλυσίδες της πόλης μας δοκιμάστηκαν πολύ τον τελευταίο χρόνο με τζίρους αρκετά μειωμένους.

Αν συνεχιζόταν αυτό, σίγουρα θα έπεφτε στο τραπέζι η σκέψη ν απομακρυνθούν από τον Βόλο, κλείνοντας ένα κατάστημα που θα τους οδηγούσε σε ζημιές…

Δεν θα έκλεινε ποτέ ένα κατάστημα επειδή απλά δεν έχει κέρδη και αυτό διότι τροφοδοτείται από τα υπόλοιπα σε όλη την χώρα αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες όπου υπάρχει παρουσία του κάθε brand!

To να φημολογείται ότι η τάδε αλυσίδα κλείνει λόγω…κορωνοϊού στον Βόλο, είναι τουλάχιστον ανόητο!

Πολλές αλυσίδες δοκιμάζονται σκληρά τούτες τις ώρες και αυτό διότι ο κορωνοϊός δεν είναι ένα ελληνικό φαινόμενο, αλλά αγγίζει ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο!

Δεν είναι μια τοπική κρίση. Δεν έχουν ν αντιμετωπίσουν μόνο το θέμα των ελληνικών καταστημάτων και η ζημιά δεν έρχεται μόνο από εκεί!

Ναι, είναι πολύ πιθανό να δούμε αλυσίδες να αποχωρούν, αλλά το θέμα δεν είναι βολιώτικο, δεν είναι καν ελληνικό και δεν ευθύνεται γι αυτό μόνο ο κορωνοϊός!

Αυτά, για να μη γίνονται γενικεύσεις!

Θα επανέλθουμε άμεσα, στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, με έγκυρες απαντήσεις που θα έχουμε από τα κεντρικά των πολυεθνικών στην Ελλάδα!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις