ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Η Νίκη” στη Ν.Ιωνία, κερδίζει με συνέπεια και φαντασία την αγάπη μας!

“Η Νίκη” στη Ν.Ιωνία, κερδίζει με συνέπεια και φαντασία την αγάπη μας!

Newsroom

Κάθε φορά που περνάω από την Μαιάνδρου και συγκεκριμένα έξω από το Κρεοπωλείο “Η ΝΙΚΗ” στη Μαιάνδρου 12, βλέπω ουρές…και οι ουρές μόνο τυχαίες δεν είναι!

Ρώτησα φίλους, γνωστούς και μόνιμους κατοίκους της Ν.Ιωνίας και μου είπαν πως το συγκεκριμένο Κρεοπωλείο, εδώ και δεκαετίες, ξεχωρίζει για την ποιότητα του νωπού κρέατος του, τις καλές τιμές τους και τα φανταστικά μα πάνω απ όλα ξεχωριστά για τις γεύσεις τους κρεατοσκεύσματά τους!

Ένα ευγενέστατο ζευγάρι, μια οικογενειακή επιχείρηση που με πολύ σεβασμό προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους πελάτες του. Καταφέρνουν μάλιστα να έχουν αναπτύξει ένα πελατολόγιο και εκτός της Ν.Ιωνίας, αφού ακόμα και από τα περίχωρα του Βόλου φτάνουν εκεί, γιατί η εμπιστοσύνη που έχτισαν με τον κόσμο, είναι τόσο μα τόσο δυνατή!!!

Μάλιστα, το Κρεοπωλείο “Η ΝΙΚΗ” φτάνει και στο σπίτι σας, μ ένα μόνο τηλέφωνο! Τι άλλο θέλετε; Πόσο πιο εύκολο μπορούν να σας το κάνουν;

Και να σας πω και κάτι;

Αν δείτε τα κρεατοσκεύασματά τους, ειδικά τον κορνέ, σε μεγάλο μεγέθος και μικρό, θα κάνετε την παραγγελία σας τώρα…και λίγο αργότερα θα γλείφετε και τα δάχτυλα σας!!!

Μη ξεχάσετε όμως, να δοκιμάσετε το γεμιστό κοτόπουλο….κόλαση, ότι πιο ονειρεμένο μπορείτε να βάλετε στο τραπέζι σας!!!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια, για την φαντασία, την ποιότητα και την συνέπεια σας!

Σας ξεχωρίσαμε και σας έχουμε ήδη αγαπήσει!

Τηλέφωνο: 24210 83722

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις