ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η επιχειρηματικότητα όπως θα έπρεπε να είναι, σε ένα πρόσωπο!

Η επιχειρηματικότητα όπως θα έπρεπε να είναι, σε ένα πρόσωπο!

Newsroom

Είναι ο Ευθύνης Αγγελής, είναι ο νεαρός επιχειρηματίας πίσω από το “Ρόδι Αγγελή” και για εμένα είναι παράδειγμα νεανικής επιχειρηματικότητας.

Γιατί;

Θα σας πάω πίσω στον χρόνο. Ήταν το 2016 όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά κάπου στο Βολονάκι. Είχε σκεφτεί να μην εγκαταλείψει την οικογενειακή γη, να μην αφήσει τον πατέρα του μόνο του στην παραγωγή ροδιού, αλλά να μείνει δίπλα τους, εξελίσσοντας το. Είχε κάνει ήδη μια πρώτη προσπάθεια, από την οποία όμως έλειπαν πολλά, εκτός από ποιότητα και γεύση στο προϊόν, για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο και αναπτυσσόμενο brand.

“Θα δοκιμάσω, θα το προσπαθήσω. Οι περισσότεροι ακολουθούν άλλους δρόμους, φεύγουν από την γη. Εγώ θα μείνω αλλά κάνοντας κάτι πιο δημιουργικό, πηγαίνοντας το ένα βήμα πιο μπροστά. Δεν ξέρω αν τα καταφέρω, αλλά θα κάνω ότι μπορώ”!

Αυτά το 2016, όπου κάναμε πολλές κουβέντες για το πως πρέπει να κινηθεί βήμα-βήμα….

Το 2022, τα έχει ήδη καταφέρει, όχι μόνο με το ρόδι σε μορφή χυμού και μάλιστα σε πολλές γεύσεις ακόμα, αλλά και με άλλα προϊόντα με βάση το ρόδι. Πλέον η οικογένεια βρίσκεται πίσω από μια πολύ δυνατή ετικέτα, χαρίζοντας μας μοναδικές μαρμελάδες, ξύδι με βάση το ρόδι και σάλτσες για σαλάτες. Προσεγμένη η ετικέτα, οι συσκευασίες και τα προϊόντα….μεγάλη η πρόοδος που κανείς δεν θα περίμενε ότι θα γίνει μόλις σε 6 χρόνια!

Ο Ευθύμης Αγγελής (φωτογραφία) δεν εγκατέλειψε. Δεν είδε απλά τα ρόδια ως προϊόν, αλλά έκανε τα ρόδια πολλά προϊόντα. Πήγε την οικογενειακή επιχείρηση πολλά βήματα μπροστά.

Και ενώ αυτή την στιγμή που σας γράφω αυτές τις αράδες, το προσωπικό και οι συνεργάτες πίσω απ όλο αυτό είναι πολλοί, εγώ θυμάμαι τον Ευθύμη μόνο του. Με μια τσάντα στον ώμο να κάνει delivery τον χυμό με τα πόδια, σε όλο τον Βόλο, από σπίτι σε σπίτι. Να προσπαθεί να μπει σε επιχειρήσεις, ενώ σήμερα του τηλεφωνούν για να μπουν τα προϊόντα τους στους καταλόγους μερικών εκ των σημαντικότερων επιχειρήσεων.

Μακάρι όλα τα νέα παιδιά, να έβλεπαν τι έχουν και να ξεκίναγαν από αυτό, δίνοντας του νέα πνοή. Μακάρι να μην έβλεπαν την παραγωγή και την γη ως κάτι “παλιό” και δύσκολο, αλλά ως μια αρχή για να γίνουν όμορφα και μεγάλα πράγματα. Όχι ο δρόμος δεν ήταν εύκολος και ποτέ για κανέναν δεν θα είναι, όμως πιστέψτε με η επιτυχία, αυτή που σου ανήκει κανείς δεν μπορεί να στην κλέψει, θα έχει πάντα έναν δρόμο, τον δύσκολο!

Ρόδι Αγγελή….και στο εξωτερικό σου εύχομαι!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις