ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αμυγδαλοβούτυρα made in Volos, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Αμυγδαλοβούτυρα made in Volos, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Δεν είναι επιχειρηματίες ή μάλλον είναι και αυτό, αλλά πάνω και πέρα απ όλα είναι παραγωγοί και είναι από αυτούς τους παραγωγούς που οι πρώτες ύλες τους αποτέλεσαν έμπνευση και πέρασαν όχι όπως ακριβώς ήταν, αλλά πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, στην κατανάλωση!

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένα brand συνεχώς αναπτυσσόμενο που είμαι βέβαιη ότι τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί έντονα.

“Kalimera Goods!”

Mε λίγα λόγια; Αγνά και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα από επιλεγμένους Ελληνικούς ξηρούς καρπούς.

Πρόκειται όπως προανέφερα για μια Ελληνική εταιρεία με έδρα την πόλη του Βόλου-κάτι που μας κάνει να νιώθουμε πολύ περήφανοι- και δραστηριοποιούνται στον τομέα της καλλιέργειας αμυγδάλων, εμπορίας ξηρών καρπών, παραγωγής αλειμμάτων και καβουρδισμένων ξηρών καρπών.

Χρησιμοποιώντας την καλύτερη πρώτη ύλη, ακολουθώντας φυσικές διαδικασίες και βάζοντας πολλή αγάπη και μεράκι σε αυτό που κάνουν, καταφέρνουν να παντρέψουν την παλαιά μας παράδοση με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Έτσι δημιούργησαν αγνά, υγιεινά και γευστικότατα προϊόντα τα οποία συντροφεύουν όλους μας, μικρούς και μεγάλους, σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Στόχος και φιλοδοξία τους είναι οι γεμάτες με γεύσεις και αρώματα αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας στο τραπέζι μας μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Και λίγο πριν σας αφήσω, αν και υπόσχομαι να επιστρέψω με αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα τα προϊόντα και ειδικά για ένα από αυτά που αποτελεί αποκλειστικότητά τους, θέλω να σας πω πως δοκιμάζοντας τα προϊόντα τους, κατάλαβα ότι μέχρι τώρα….νόμιζα ότι έτρωγα αμυγδαλοβούτυρα! Δεν έχω λόγια για την ένταση των γεύσεων.

Ρίξτε μια ματιά στα social media του Kalimera Goods και σας προκαλώ να τα αγοράσετε, να τα απολαύσετε, να με δικαιώσετε και μετά να…μην τα αλλάξετε με κανένα άλλο προϊόν!

Στο Facebook θα τους βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/kalimera.goods

Στο instagram θα τους βρείτε εδώ:

https://www.instagram.com/kalimeragoods/?hl=en

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις